tirsdag den 1. maj 2012

Pasta med torsk, tomatpesto, tomater, oliven og rødløg



Denne pastaret er en "reste-ret" fra i sidste uge, hvor jeg havde lavet en lækker tomatsalat med rødløg, og de skulle ikke gå til spilde, men gad ikke have endnu en aften med tomatsalat.
Så hurtigt fik denne ret ben og gå på, da den kan laves med alle mulige rester, som komplimentere den røde pesto :)

Pasta med torsk, tomater, oliven og rødløg. 1 pers

  • 1 torske filet
  • Pasta, jeg brugte ca 40 g. tør pasta, det passer til min portion.
  • mælk, evt. madlavningsfløde 4 %
  • tomater - ca 2
  • oliven - ca 5
  • rødløg ca 1/4
  • 2-3 tsk rød pesto
  • salt, peber
  • frisk basilikum
Kog pastaen efter anvisning.
Kom mælken og/eller  madlavningsfløden i en gryde sammen med grønsagerne og pestoen. Bring dette i kog og kom torskefileten i, som er skåret i små stykker. Lad dette simre i 5 min og smag til med salt og peber.
Vend den færdig kogte pasta sammen med sovsen og tilsæt lidt frisk basilikum. Og så har du en lækker pasta ret på 10 min :) 
 


3 kommentarer:

Tina sagde ...

Kære Anne

Hvis jeg vil lave denne fiskeret til 5 personer, hvor meget væske (mælk/madlavningsfløde)vurderer du, at jeg skal anvende?

Anne sagde ...

Hej Tina

Det ved jeg ikke helt, for det var meget på "slump" jeg hældte i. Men køb 1/2 L og så skulle du gerne have nok, vil jeg tro.

Tina sagde ...

Dejligt at du svarer så hurtigt, da jeg meget gerne vil lave retten i denne uge. I aften står den på Chili con carne à la Anne