mandag den 7. maj 2012

Tip: Sådan opbevarer du din pizzadej

Et lille mandagstip får I her fra mig af.
Det er et nemt og anvendeligt tip, hvis man ligesom jeg, ikke skal lave pizza til mange mennesker, men gerne vil have det 1-2 dage efter. Så i stedet for og minimere min opskrift på pizzadej, så kan du i stedet opbevarer dejen i køleskabet op til 48 timer :)

Det du gør er:

  1. Rul den resterende pizzadej til en kugle.
  2. Pak dejen ind i et stykke film - let. og herefter ind i et viskestykke.
  3. Eller drys dejen let med mel og pak det ind i et fugtigt viskestykke.
  4. Læg dejen i en skål, fad eller en dyb tallerken og kom dejen i køleskabet. 
  5. Her kan dejen holde sig frisk i 48 timer :) 



Et lille tip fra mig til jer :)

Nu vil jeg lige svinge støvsugeren og rydde lidt op.
I morgen starter jeg og 3 andre piger en madklub op og jeg ligger hus til det første besøg :)
Så må heller lige få ryddet lidt op, man kan tydelig se på min lejlighed, at jeg har arbejdet enormt meget de sidste par uger. Ups..
Og mon ikke også lige at desserten skal bikses sammen i aften :) 

Ingen kommentarer: