Hvor heldige er vi lige med vejret de her dage? Jeg ELSKER det og jeg har endda fået en lille smule farve, trods min meget hvide hud ;)
Igår og i dag har jeg været sammen med nogle piger fra studiet, da vi i dag har været til beredskabsstyrrelsens årlige katastrofedag fra 6.30-16.30 - så er godt smadret i hele kroppen! Det har været sjovt og varmt, men har bestemt ikke fortrudt at jeg har brugt en fridag på det :)
Men nu til maden :)
Den anden dag fik jeg nemlig denne pastaret, som er et lille forsøg på og kombinere edamanebønnerne med noget andet end det normale :)
Og retten blev meget vellykket og jeg vil bestemt gerne lave det igen :)
Og retten blev meget vellykket og jeg vil bestemt gerne lave det igen :)
Det er ca mål til retten, da jeg ikke målte af :)
Pasta med tigerrejer, edamame, feta og spinat
- Ca 10-14 stk's tigerrejer
- 40 g tør grov pasta (eller så meget du kan spise)
- 1 håndfuld edamamebønner
- 3 håndfulde frisk spinat
- 2 spsk feta i tern
- lidt olivenolie
- 1 stort fed hvidløg
- salt & peber
- 1 spsk letta eller smør
Pil tigerrejerne og varm olien op på panden. Kom rejerne og hvidløget på panden og lad dette stege ved lav/middel varme. Kom edamamebønnerne ved og krydre med salt og peber.
På dette tidspunkt skulle pastaen gerne være færdig.
Hæld vandet fra pastaen og kom pastaen på panden. Tilsæt spinat, feta og letta og vend retten godt rundt, så det hele bliver "smeltet" sammen med smagssanserne :)
Serveres når lettaen er smeltet. Det tager ca 15 min og lave denne ret og det er altså nemt! :) Og at der er alle de skønne farver i retten er også et plus :)
Jeg har rygende travlt i de her dage, så det er ikke sikkert at der kommer en "ugens brød" i denne uge, da jeg simpelthen ikke har haft tid til og bage brød - men jeg vender stærkt tilbage med lækkert brød hurtigst muligt! :)
5 kommentarer:
UHMMM, det ser fantastisk ud, Anne :-)
Mange hilsner
Birthe
Det ser virkelig lækkert ud. Det tror jeg at jeg vil prøve :)
Tusind tak, Birthe :)
Det smagte også meget dejligt og frisk :) Og så er jeg stor fan af spinat :)
Tak Joy og coffee :) Jeg kan helt klart anbefale dig og lave den, det smager skønt og frisk :)
Ser super lækker ud! Den vil vi prøve at lave i aften. Men hvor mange personer er opskriften ca til? :-)
Send en kommentar