fredag den 4. maj 2012

Myslibarer med kokosolie, havregryn mm.


De her basser, de kan redde enhver eftermiddag hvis den lille sult melder sig :)

Jeg købte noget kokosolie for et stykke tid siden og har længe kigget efter opskrifter, hvor jeg kunne bruge det. Og her er første projekt med det! :)
Jeg har samlet en masse opskrifter sammen, rystet posen og lavet min egen..
Så målene er ca. mål, mærk lige efter om du skal have lidt flere gryn i, solsikkekerner ect.. 

Myslibarer/snackbar med kokosolie, havregryn og andet godt

12 stk

  • 125 g crunchy peanutbutter
  • 100 g honning
  • 75 g kokosolie
  • 100 g havregryn
  • 100-120 g blandet guf efter eget valg. Jeg valgte:
    • mandler
    • abrikoser
    • solsikkefrø
    • sesamfrø
    • 1 håndfuld mørk chokoladeknapper
Smelt peanutbutter, honning og kokosolie i en gryde, det skal ikke koge, bare smelte..
Hak mandlerne som du ønsker og bland havregryn og dit valgte guf ned i kokosolie-massen.
Kom massen i et fad som er dækket med bagepapir. Sættes på køl til det har sat sig.
Skær derefter barerne ud i ca 12 stykker og pak dem ind i film og opbevar basserne i køleskabet.

NOTE: De vil altså smelte lidt, så hav dem på køl indtil du skal spise dem, da det ellers er noget være gratværk :)








Det her indlæg er planlagt, for lige nu mens I læser det her, så er jeg på arbejde. Jeg drøner sikkert derud af med massere af viden og tanker i hovedet :) 
Senere på dagen skal jeg til fødselsdag hos 2 skønne piger fra klassen, så der står den på boller, kakao og kage - så er det godt, at jeg er på arbejde og knokler lidt inden :)
Og så får mine forældre et lille visit også, da den ene af pigerne ikke bor langt fra mine forældre. Var også hjemme ved mine forældre igår og nyde det skønne vejr! Amen så lækkert et vejr vi har haft! :) 

Men skønne læsere - ha' en brand go Store Bededag :) 

2 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Ork de ser lækre ud :P

Anne sagde ...

De er virkelig også lækre! :)