tirsdag den 22. maj 2012

Spinatsmoothie i solens stråler


Med denne smukke grønne farve og solens første, skarpe stråler lige ind i køkkenet - så kan dagen da ikke starte bedre, vel? :) 
Jeg har ikke lavet smoothies i en periode, men det er som om at det gode vejr gør, at man får lyst til de her lækre drikke :)

Opskriften er i hvert fald så simpel og lækker, at I har ingen undskyldning for ikke og lave den - og bonus så er den skæppe skøn og sund ;)Spinatsmoothie - 1 pers

2 1/2 dl appelsin juice
1 frosen banan, gerne delt i kvarte
2 håndfulde frisk spinat eller 2-3 kugler frosen spinat


Det hele blendes til en ensartet drik og hældes op i et stort glas og nydes med det samme. Hvis den kan indtages i solens stråler på en terasse/altan, ja så vil det ikke være tosset :) JEG SAVNER SLET IKKE EN HAVE :(


Min dag har været en skøn en af slagsen. Mødte sent i skolen, da jeg kom hjem smuttede jeg hurtigt på biblioteket, for så og mødes med skønne Anne (som i øvrigt har startet sin egen blog - er sikker på den bliver en dejlig blog, så kig lige forbi den HER, så er I skønne.) hvor vi fik kigget lidt i butikker og nydt solens varme. Og så nuppede vi aftensmad på Café Vi 2 - mmmh de laver en god burger :)


Nu står den på kaffe og Farmakologi, mindre spændende - men det skal jo læses :)

1 kommentar:

Julie sagde ...

Hej Anne,

Kan man erstatte juicen med soyamælk? Eller bliver det mærkeligt?

Mange hilsner Julie