Smukke og med et snert af lyserødt, når man nupper en lille bid - så erdet noget ved og få sådan et kys så :)
Jeg kunne ikke stå for de frysetørret hindbær, da jeg var inde i Fru Rønne den anden dag og jeg vidste straks at jeg ville bruge dem til en omgang kys.
Og da jeg bare ikke kan få nok lakrids, ja så skulle makkeren til hindbærrene da være lakridschokolade. Jeg bruger den fra Toms, som smager skønt :)
Du kan putte lige den smagsvariant i dine kyskager som du vil, bare pas på at det ikke er for vådt, fx hindbær fra frost. Det kan nemt blive alt for flydende og så får du ikke kyskager, men nok mere bare klatter ;)
Kys med lakridschokolade og frysetørret hindbær
Nok til 1 plade
- 2 bæger past. æggehvider
- 170 g siet flormelis
- 2 spsk frysetørret hindbær
- 100 g hakket mørk lakridschokolade
Start med og varme ovnen op til 180 grader.
Derefter sørger du for at de redskaber du bruger til og piske æggehviderne med er PINLIG rene, ellers vil kyskagerne falde sammen. Æggehviderne kan ikke blive pisket luftige, hvis der sidder en rest fedt eller fx lidt æggeblomme.
Derefter sørger du for at de redskaber du bruger til og piske æggehviderne med er PINLIG rene, ellers vil kyskagerne falde sammen. Æggehviderne kan ikke blive pisket luftige, hvis der sidder en rest fedt eller fx lidt æggeblomme.
Pisk æggehviderne faste og tilsæt 1 spsk flormelis af gangen, pisk rigtig godt i mellem hver spsk. Jeg plejer og piske ca 15 sek for hver spsk.
Når flormelissen er blevet pisket godt ind i æggehviderne, så vender du dine smagsvarianter forsigtigt i massen.
Kom massen i en sprøjtepose/frysepose og tryk kagerne ud på en bageplade med lidt mellemrum mellem hinanden :)
Kom massen i en sprøjtepose/frysepose og tryk kagerne ud på en bageplade med lidt mellemrum mellem hinanden :)
Kysene skal bages i 12-15 min ved de 180 grader - så bliver de sprøde uden på og let klistret inden i - lige som jeg bedst kan li mine kyskager :)
Jeg håber I får en rigtig dejlig onsdag fyldt med en masse kys :)
2 kommentarer:
Mmh, de ser lækre ud. Måske man skulle forsøge sig med sådan en omgang en af de kommende dage! :-)
www.sofiescloset.dk
Tak Sofie :)
Jeg synes helt klart du skal lave sådan en portion en af de kommende dage - især nu når der er helligdag :)
Send en kommentar