Jeg er hjemvendt fra mine forældre med maven fuldt af lækker mad.
Vi skulle fejre min fars fødselsdag i onsdags og min mor havde gang i et lille projekt, som var i bedste ånd med Stop Spild af Mad, nemlig bisque med lækker fisk og skaldyr i..
Bisquen er lavet på skaller af jomfruehummere, rejer og skaller fra krabbeklør.. Og mums hvor det smagte! Men lugten under processen var noget helt andet - føj hvor det kan lugte!
Vi skulle fejre min fars fødselsdag i onsdags og min mor havde gang i et lille projekt, som var i bedste ånd med Stop Spild af Mad, nemlig bisque med lækker fisk og skaldyr i..
Bisquen er lavet på skaller af jomfruehummere, rejer og skaller fra krabbeklør.. Og mums hvor det smagte! Men lugten under processen var noget helt andet - føj hvor det kan lugte!
Hovedretten var Canard a la orange og en lækker salat med feldsalat, marineret blommer og feta - yum yum.. Behøver jeg og sige at jeg ikke kunne spise dessert - men det fik jeg med hjem, det var nemlig frisk og lækkert frugt, så min morgenmad i morgen bliver SÅ godt :)
Men nu til billeder af maden :)
Det var en rigtig hyggelig aften i familien tegn og outfittet får I i morgen, hvor jeg havde den nye, orange kjole fra Dorothy Perkins in action - og jeg er allerede SÅ forelsket i den :)
Håber I nyder weekenden på fulde drag :)
Håber I nyder weekenden på fulde drag :)
2 kommentarer:
Wow... der ser seriøst lækkert ud! Også flot anrettet. Hvor er du god!
Og tusine atk for henvisningen til os :-))
Tak Selina :)
Man må virkelig sige at det er gourmet "brug dine rester-mad" :)
Send en kommentar