fredag den 23. marts 2012

Onsdagens outfit + Sydbank event..

 Min nye kjole fra H&M kom i brug i onsdags :)
I onsdags var jeg til det årlige aktionærmøde med min bank Sydbank. Eventet blev holdt i Biocity, aalborg hvor Sydbank stod klar med lækker sandwich fra FANDANKO fra en lækker restaurant og take away i Aalborg, og de serverede vand og rødvin til de tørste ganer :) 
Derefter var vi blevet inviteret ind og se En kongelig Affære, som ikke skuffede - tværtimod! Filmen er spækket med talentfulde skuespiller, som virkelig gør det godt! Især Mikkel Boe Følsgaard, Alicia Vikander og Mads Mikkelsen spillede eminent som henholdsvis Kong Christian d. 7, Dronning Caroline Mathilde og Johan struense. Og personlig er jeg hel vild med Cyron Melville, men det er nu fordi jeg synes han ser så sød ud ;) 
Inden filmen gik i gang holdte formanden tale, en tale om hvordan det er gået for Sydbank, nu når der er krise. Selvom der har været krise i lang tid, så klare Sydbank det stadig flot! Og ud af en undersøgelse, med 90 af de største banker i Europa, som handler om hvem der står stærkest og klare sig bedst, der kom Sydbank på en 3. plads! Ikke dårligt ud af 90 banker! 

Jeg kan virkelig kun anbefale Sydbank til alle der overvejer og skifte bank eller gerne vil vide mere om, hvad de kan gøre for dig (som også er deres keyword).
For mit vedkommende er jeg utrolig glad for dem. Nu er det ikke fordi jeg vil tale om min økonomi og min bankrådgiver her, men der har altid været tillid og troværdighed mellem os. Da jeg kom som 19 årig og fortalte om min drøm i Afrika, om at jeg ville være frivillig i 6 mdr, uden løn og kun med udgifter, så kunne det lade sig gøre, selvom jeg ikke havde alle pengene på forhånd - godt nok havde jeg en back-up i mine forældre, men jeg fik alligevel lavet en aftale med min bankrådgiver og havde en tæt kontakt med hende under mit ophold - der var ingen problemer overhovedet.. Heller ikke nu hvor jeg er flyttet hjemmefra, står ene i en lejlighed og vil gøre alt jeg kan for og beholde min bil - så får jeg råd og vejledning til hvordan jeg gør dette bedst.
Jeg ved godt, at det er det en bankrådgiver skal, men det betyder bare utrolig meget, når man har en god fornemmelse når man snakker/ringer sammen!
Og så er min veninde og hendes kæreste også flyttet over til Sydbank og de har kun været glade for det.. 

Lige et lille indlæg om noget, som ligger langt væk fra mad, men økonomi er jo en del af os alle, og hvis det bare har fået én af jer, som ikke er 100 % tilfredse hos jeres bank til og tænke på Sydbank, så kan jeg kun anbefale det..
Og vil godt lige sige, at dette indlæg er ikke sponseret, det er blot min interesse for emnet :) 

Sydbank

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Hvor er du fin :) Har selv kjolen i sort og mørkeblå! Og jeg har også sydbank.. Haha..

Fedt med filmen, den vil jeg så gerne se!

Anne sagde ...

Jeg er virkelig også bare så glad for den kjole! :) Og vil gerne have den i sort, kan være jeg skal lede lidt efter den :) Har set den i rød også..
Haha, sjovt at vi har samme kjole, bank og erhverv :P
Filmen skal du virkelig se, Mette.. Den er SÅ god! :)

Ditte Estrup sagde ...

Hvor er kjolen bare fin til dig. Kig evt. forbi mig også.

http://ditteshoppingestrup.blogspot.com/

Anne sagde ...

Tak Ditte :)