onsdag den 26. september 2012

4 forskellige aftensmåltiderSå er onsdagen ved at være ovre og det gør mig ikke noget. Jeg har gået med en bragende hovedpine hele dagen og det gør altså noget ved mit humør! Så i praktik var jeg ikke dagens solstråle, træning er ikke blevet til noget og aftenen bruges på at spise lidt suppe og sætte en film på. Hovedpinen er ovre, men jeg er bare så træt efter sådan en dag..
I får 4 shoots fra nogle ret så lækre aftensmåltider - hvis I vil have opskrifterne, så sig endelig til :) Stegt kylling med rødbedesalat


 Svinekotelet m. tomat+mozzarella ost. tilbehør: Tzatziki og rødbedesalat


 Stegt kylling m. ovnbagt broccoli og sesam-stegt glaskål med soya


Laks m. nye danske kartofler, sauteret spidskål og hollandaise sauceYnglingsmåltider af de overstående her er enten kylling med rødbedesalat eller den ret med koteleten - kan ikke helt vælge :) Koteleten blev iøvrigt super mør og saftig med tomatskiver oven på.. 
Fælles for alle retter er at de er ret kalorie-lette. Hollandaise saucen er kun lavet på pulver+skummetmælk, fetaen + mozzarellaen er light.. 

Hvilken ret synes I lyder bedst? :)

10 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Hold nu op, hvor ser det lækkert ud - ja hver og en af dem. Jeg ku' godt ;)

Bettina sagde ...

Hvor er du bare god, ville ønske jeg havde din energi til at lave mad hver dag :)

Tina sagde ...


Jeg vil super gerne have din opskrift på svinekotelet m. tomat og mozzarella ..... bliver i godt humør bare at se dine billeder.

Anne sagde ...

Hehe tak Kristine ;) Du skal prøve og lave den rødbedesalat - den er en vinder! :)

Anne sagde ...

Tak Bettina :) Jeg laver ofte sådan at der bliver rester til frokost/madpakke/aftensmad til dagen efter, så er det lidt nemmere og overskue at lave mad til en selv :)

Anne sagde ...

Jamen det kan du sagtens få Tina :) Den er så nem, at du får den lige her:

1 kotelet - krydres med salt+peber og brunes af på begge sider. Kom koteletten i et fad, læg 2-3 skiver tomat på toppen samt 2-3 skiver bøffel mozzarella. Giv koteletten ca 15 min ved 175 grader og wupti :) Så er der serveret :)

tina sagde ...

Tak for opskriften Anne.

I går lavede jeg koteletter i fad med grøntsager og til kaffen kanelkage ... begge dine opskrifter. Du burde udgive en kogebog ......

Anne sagde ...

Sikke en kompliment, Tina! :) Det varmer rigtig meget. Især når man ligger en del arbejde i det :)

Dejligt at du kan bruge opskrifterne og at de bliver vellykket - så er det jo noget ved, at stå i køkkenet og lave mad :)

Tina sagde ...

Nu skal jeg altså prøve din rødbedesalat :-)
Skal lige høre om den rødbedesalat, som vises på billederne svarer til den opskrift, der findes i dit opskriftindeks?

Anne sagde ...

Det er fra den opskrift af :) Jeg har så bare halveret portionen, da det er en 4 mands portion på den i opskrift-indekset :)