lørdag den 1. september 2012

3 billeder fra denne skønne lørdag


Jeg var sent oppe igår, da der kørte en pokkers god film på tv2, så fik sovet længe og vågnede til weekend tv og en kop kaffe.. Jeg har ikke den helt store appetit om morgenen, så jeg fik sen morgenmad omkring kl 12, så det er vel frokost. Men nu til dagens stjerne; Eggs Florentine bare lidt sundere end normalt :)
Jeg har lavet det på rugbrød, dampet frisk spinat m. lidt salt, et pocheret æg på toppen og så hollandaise sovs. Selvom der er sovs på, så laver jeg det altid kun på pulver + skummetmælk. Så i den portion sovs jeg fik hertil er der kun omkring 50 kcal i og det er ikke meget! :)Efter det lækre Eggs Florentine så stod det på dagens motion. Jeg skal nemlig ud med de skønne sygeplejersker i aften, så der skulle gøres plads til lidt god mad, slik/chips og drinks. Jeg har sat fuld sprint ind på kost/motion, så der bliver ikke mange indlæg om kager/brød, kun dem jeg mangler og uploade til jer :)
Og så er det nok også først gang I ser mig helt au naturel.. Jeg viser mig som regel aldrig uden mascara, men hvad pokker - alle ved nok at rødhårede har lyse øjenvipper + bryn, hvis det ikke er farvet. Kuløren er efter 20 min løb + løb op af trapper - YIR!
Efter 50 min rask gang, løb og trappe løb i parken og 10 min hurtig cykling, så skulle frokosten indtages. Jeg er ved og "tvinge" mig selv til og kunne li' tomater og jeg prøver virkelig og kunne li' dem. De glider bedst ned hvis jeg spiser hyggeost eller en slags dressing til, det tager ligesom den værste smag ;) 


Nu står den på en let oprydning, så jeg kan gå i gang med et køkkenprojekt i morgen. Det skal nemlig renoveres det bedste jeg kan, nu når det er en lejet lejlighed og et MEGET gammelt og lidt medtaget køkken. Den forrige udlejer har vist ikke holdt det alt for godt.. Så lågerne skal slibes ned, de skal males lyse og muligvis skal nogle enkelte skabe have en funky farve. Der skal hænges lidt på på væggene og så skulle jeg gerne have gjort mit til det :) 

Men jeg må hellere komme i gang. Der er kun 2 timer til jeg skal afsted mod Stine, som endelig er flyttet til Aalborg. Hun holder nemlig indflytterfest for "os" sygeplejersker :) Det bliver great!

4 kommentarer:

Maj sagde ...

Hvor er du god med din motion og kost - det er skide godt gået :D jeg hepper på dog, og ved at du kan!!!

Jeg elsker at du har skrevet Hyggeost - det kender jeg godt, al min ost er hyggeost ;) tænk at du ikke kan lide tomater - det havde jeg ikke troet :-O

- Maj :D

Anne sagde ...

Tak Maj, skønt at du hepper, for det har man altså brug for! :)

Haha, hyggeost. Havde slet ikke lagt mærke til dig :P Men ja, om det er hyggeost eller hytteost - same, same? ;)
Friske tomater bliver bare ikke min kop te, irk.. Men jeg prøver!

Helle (LoquaciousLily) sagde ...

Jeg misunder din gejst! Og spændende med køkkenrenovering. Jeg malede min mors køkken hvidt sidste år, og det blev så fint, men også noget af et arbejde. Derudover kommer man også langt med nye greb, som lige sætter prikken over i'et. Håber på at se nogle billeder af det færdige resultat. :)

Anne sagde ...

Hej Helle :)

Tak skal du ha' :)
Det er noget af et arbejde sådan et køkken, det ved du jo også, når du har ordnet dit mors køkken :)

Desværre kan jeg ikke få de søde, fine greb på, da det er sådan et slags håndtag der er i lågen - øv! :/
Jeg skal nok ligge billeder ind, når jeg engang er færdig :)