Hjemmelavet Bounty var meget omblogget i december måned og nu havde jeg en lejlighed til og få dem afprøvet i mit lille køkken..
Lejligheden var at vi skulle have timer i skolen fra kl 8-16 forrige uge og så skal der lidt guf til :)
Opskriften er dejlig nem og de smager bedre end købe Bounty, hvilket hjemmelavet mad jo også helst skal :)
Homemade Bounty - ca 14 barer
- 1 dåse kondenseret mælk
- 1 pose kokosmel - 250 g
- mørk chokolade til overtræk (du kan sagtens bruge mælke/hvid chokolade, jeg kan bare bedst lide mørk)
Fremgangsmåden er så nem, så nem. Du blander kokosmel og kondenseret mælk sammen i en skål og rører godt. Form derefter til små barer og stil dem på køl i et par timer.
Når de er blevet kølet lidt ned, så smelter du chokoladen og dypper barerne i den lækre chokolade. Pynt dem evt. med lidt pynt :)
Lad barerne tørre ved stuetemperatur. Opbevar dem gerne i køleskabet.
Når de er blevet kølet lidt ned, så smelter du chokoladen og dypper barerne i den lækre chokolade. Pynt dem evt. med lidt pynt :)
Lad barerne tørre ved stuetemperatur. Opbevar dem gerne i køleskabet.
En nem og hurtig lækkerbisken :)
2 kommentarer:
Halluu :)
Hvor køber du kondenseret mælk her i Aalborg? Er så træt af den fine biks i Reberbanen har bygget om! ;)
Lise
Hej Lise :)
ofte så køber jeg det i Føtex, men Rema1000 har også lige haft det på tilbud :)
Send en kommentar