mandag den 4. juni 2012

Homemade Bounty


Hjemmelavet Bounty var meget omblogget i december måned og nu havde jeg en lejlighed til og få dem afprøvet i mit lille køkken..
Lejligheden var at vi skulle have timer i skolen fra kl 8-16 forrige uge og så skal der lidt guf til :)

Opskriften er dejlig nem og de smager bedre end købe Bounty, hvilket hjemmelavet mad jo også helst skal :)


Homemade Bounty - ca 14 barer



  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 pose kokosmel - 250 g
  • mørk chokolade til overtræk (du kan sagtens bruge mælke/hvid chokolade, jeg kan bare bedst lide mørk)
Fremgangsmåden er så nem, så nem. Du blander kokosmel og kondenseret mælk sammen i en skål og rører godt. Form derefter til små barer og stil dem på køl i et par timer.
Når de er blevet kølet lidt ned, så smelter du chokoladen og dypper barerne i den lækre chokolade. Pynt dem evt. med lidt pynt :)
Lad barerne tørre ved stuetemperatur. Opbevar dem gerne i køleskabet. 







En nem og hurtig lækkerbisken :)


2 kommentarer:

Lise B sagde ...

Halluu :)
Hvor køber du kondenseret mælk her i Aalborg? Er så træt af den fine biks i Reberbanen har bygget om! ;)

Lise

Anne sagde ...

Hej Lise :)

ofte så køber jeg det i Føtex, men Rema1000 har også lige haft det på tilbud :)