På selve dagen var min familie og jeg ude at spise på Restaurant Pingvin i Aalborg, som er en af mine absolut ynglings spisesteder i Aalborg. Maden er utrolig lækker, der er noget til en hver smag og betjeningen er helt i top.
Jeg havde valgt følgende til hovedret:
- Mousse af varmrøget Laks, rygeost, dild og purløg
- Cremet Fiskesuppe med skaldyr, safran, hvidvin og Pernod
- Gratineret Gedeost rullet i Emiliano skinke med rosmarin, balsamico glace og chilihonning
- Manzo Tonnato - tynde skiver af helstegt oksefilet med tun- og kapersmayo
- Braiseret Svinekæbe serveret med glaserede majroer
- Andelever Mousse "Foie Gras" med ristet rugbrød, sød løgchutney og friskkværnet peber
Og følgende til dessert:
- Créme Brûlée med lakrids og råmarinerede skovbær
- Mørk Chokoladefondant med orangesorbet
- Ananas flamberet i rom, serveret med kanel-is
Maden var simpelthen bare så lækkert og jeg kan slet ikke vælge min favorit! Det hele var bare så godt! :) Bestemt et anbefalingsværdigt sted at tage hen, hvis man skal fejre lidt ekstra eller man vil forkæle en man holder af :)
2 kommentarer:
Uf, det er så godt derinde - var der i sidste weekend og fik også fiskesuppen (skøn!), svinekæben (skøn!), emilianoskinke/gedeost-bid (skøøøn) og creme brüle'en (skøn), samt en masse andre af de lækre tapas (:
Elsker stemningen, vinen og maden. Klart min favoritrestaurant.
- Anne
Jeg giver dig så meget ret, Anne! :)
Jeg vil gerne derind igen, SNART! hehe.
Jeg var hel vild med gedeosten og laksemoussen, mums! :)
Tror det må blive et projekt i eget køkken næste gang der skal gæster forbi :)
Send en kommentar