fredag den 23. november 2012

Menuen jeg fik kokkereret til min mors fødselsdagMin mor havde fødselsdag i onsdags (Tillykke "gamle" hejre! ;) ) og i den anledning havde min mor efterspurgt, om jeg ville stå få aftensmaden, så hun kunne få helt fri. Det takker jeg med glæde ja til og hun fik lov til at bestemme menuen.

Hovedretten blev: Hel lakseside dampet i hvidvin, hertil stegte kammuslinger og tigerrejer, kartofler, smørdampet spinat og hollandaise sovs m. rejer.

Desserten blev: Fyldte, lune marcipan æbler m. kanelcreme

Det var en rigtig god træning for mig at skulle lave mad til 8 - og det gik da sådan nogenlunde, men maden stod ikke helt klar til klokkeslettet og min mor gav en lille hånd med til sidst :) Men der blev spist helt op og det er jo et godt tegn! :)Laksen inden dampning, I får selvfølgelig en opskrift en af de kommende dage.
Mmmmh! Lækre, danske Ingrid Marie æbler fyldt med rosiner, figner og marcipan og med en skøn kanelcreme til. Det er altså efterår på en tallerken! Onsdag havde min mor heldigvis en dejlig dag og hun var godt tilfreds med maden, og det smagte ligesom hun havde forestillet sig, heldigvis! :)


I dag har været længeventet - for i dag er nemlig dagen hvor jeg skal mødes med en smuk og skøn mand! Nemlig Mr. LOC - oh yes, a girl can only dream. Dog afslørede Christiane på Instagram at hun skal giftes med Liam om 1 mdr - dammit! Satser dog stærkt på at jeg kan vippe hende af pinden i aften ;)
Ikke desto mindre så skal jeg bruge fredag+lørdag med 2 skønne damer, hvor den står på sladder, øl, lækker musik, en tur på besøg hos en dame ved navn Jomfru Ane - dog tvivler jeg på hvor jomfruelig hun er :)

Hvordan ser jeres fredag ud? :)

4 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Er du vimmersvej, det ser godt ud - det hele! Du må have haft mætte og tilfredse gæster.
Min fredag foregår i selskab med min søde familie til laksefad og nybagte kanelsnurre med æblesmør. Du må have god koncert (:

- Anne

Anne sagde ...

Tak Anne - det smagte virkelig også bare super lækkert og det mættede bare SÅ meget :)

Og så lyder din fredag bare til at have været rigtig hyggelig - og næste gang, sender du så ikke en kanelsnurre min vej? :)

Tina sagde ...

Virkelig noget lækkert mad! Din mor må have været stolt af dig. Mon du får tid til at lægge opskrifterne på din blog?

Anne sagde ...

Tak Tina :)
Jeg tror, at min mor var lidt stolt, selvom jeg ikke overholdte tidsplanen :) hehe.
Du kan tro, at opskrifterne kommer, laksesiden kommer i morgen. Jeg har valgt at sætte de her opskrifter foran i køen over de retter, som jeg skal have blogget op :)