fredag den 2. november 2012

Fødselsdags part 1

Tak for jeres hilsner! :)
Jeg havde en skøn fødselsdag og var så heldig, at blive fejret af to omgange :)
Den første omgang får I billeder at se fra nu - så må I se,hvor vi var ude at spise på selve dagen..
Vi blev 9 til spisning og jeg havde kun 2 timer fra jeg fik fri til at jeg fik gæster, så det skulle være noget nemt til aftensmad og så kunne jeg forberede en kage dagen i forvejen :)
Menuen blev pålægskagemand og ultimativ fødselsdagschokolade kage fra Hummingbird bakery kagedage - og den var virkelig ultimativ!


Pålægskagemanden er fra Kvisthuset i Tylstrup. Dog følte vi at der var sparret på pålæget ift. alt pynt + tilbehør. Den bestod af meget mere pynt end af pålæg, så vi endte næsten med at spise helt op. Vi var 9 og havde bestilt en til 8-12 pers. Godt vi ikke var flere, for så havde der ikke været nok.. 


Og så til kaloriebomben! :)
YUM!! :D

I dag har jeg endnu engang været i køkkenet for at lave macarons - mit dårlige karma har heldigvis vendt sig igen og de er nu blevet perfekte 2 gang nu - dejligt! :)
Jeg er ved at forberede en lille ting eller to til weekenden, hvor vi er 2, som tager til Randers for at besøge vores kære veninde :)

6 kommentarer:

Maj sagde ...

Uhm pålægskagemand! Det er altså guf :) Det er også en løsning jeg har tyet til et par gange, og den første gang var ligesom du beskrev, lidt for lidt pålæg - vi var 6 der næsten spiste en hel kagemand som var beregnet til 8 mand!
Anden gang bestilte vi en luksus variant i Føtex, og der var der virkelig meget mad, og rigeligt med pålæg ;)

Kagen ser lækker ud, ligner en ordentlig kaloriebombe :D not bad, not bad!

- Maj :D

Anonym sagde ...

Hold da fast en kage - kan da godt være jeg alligevel skal kaste mig ud i et bageprojekt her i weekenden. Pålægsmanden ser nu også god ud, men lidt træls hvis det primært var pynt. Så meget mætter agurkeskiver, tomater og salatblade jo ikke :-)

Mange hilsner fra

Anne (www.madenimitliv,dk)

(ved ikke hvorfor jeg kun kan kommentere herinde som anonym:-)

Rebelsig sagde ...

Årh kan ikke vente på opskriften på den kage der!!!

Stort tillykke med dagen - lyder til den har været hyggelig..

Anonym sagde ...

Tillykke med fødselsdagen:-) Flotte billeder :-) Som delikatesse assistent ved jeg at i en pålægskagemand skal pålægget være synlig, men det synes jeg ikke jeg kunne se på billederne..

Kagen ser super lækker ud:-)

Malene uden R sagde ...

Pålægskagemanden er da en fryd for øjet, men det skulle den jo også gerne være for maven. Ærgeligt at der var mere pynt end fyld på :(
Og sikke en kage - mmmmmh!

Anne sagde ...

I har så meget ret i, at det er ikke meget ved en pålægskagemand uden ret meget pålæg - og som I siger, så er det jo ikke pynten man bliver mæt af, og det er svært at ane pålæget under alt pynten. En skam, for den var ellers god :)

Og kagen er en sand kaloriebombe og der kommer snart et indlæg med opskrift - den er så god! men noget af en bombe! :)