søndag den 25. november 2012

Menuen til årets første julefrokost


Det er med træthed i kroppen og nye, dejlige minder at jeg sidder i sofaen med benene oppe. Jeg har haft fart på i weekenden og det har været skønt! :) Fredag stod den på en fantastisk koncert med LOC, Barbara Moleko og dejlige damer i form af Maria og Helene, hvorefter vi tilbragte den halve nat på Irish House og så formåede vi at stå i kø + vente på mad i 43 min på burger king - sounds like fun right? Og at jeg så bestilte en burger, som jeg var meget lidt begejsteret for, snakker vi ikke om! ;) 

Men nu til det som det hele handler om - nemlig gårdagens menu til julefrokosten med skønne studieveninder :)Forretten bestod af tunmousse, rejer og lakseroulade samt brød + dressing..Hovedretten bestod af fyldt kalkunbryst, ovnstegte kartofler, broccolisalat, ruculasalat m. tomat, avocado, granatæble, pinjekerner og pesto og så var der også oksefilet med rødvinssovs - YUM! :)
Desserten stod jeg for, så der kommer en opskrift i næste uge, og den stod på Nøddetærte. Den bestod af 3 lag - en tærtedej, en marzarinmasse og en nødde/karamel masse og så en god vanijle is dertil, ikke just dårligt :) 


Jeg behøver vist ikke at sige, at vi var alle meget mætte!
Det var så dejlig en aften fyldt med masser af rødvin, snak, lege i form af pakkespil og gætteleg. I kan se på Instagram hvilke pakker jeg vandt - på en ret sjov måde, så hang de 3 pakker lidt sammen, hvis man har en god fantasi ;) hehe.. 


Nu vil jeg nyde resten af aftenen med lidt god tv, kaffe og et lille stykke nøddetærte inden hverdagen banker på i morgen, med et helt nyt kapitel! Nemlig et kapitel ud i sundhedsplejersken og hjemmesygeplejens verden - I can't wait! :) 

6 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Guuud hvor lækkert :) Jeg glæder mig allerede til årets første julefrokost ;)

Din dessert ser by the way yderst delikat ud :D HAPS!

Maj sagde ...

Nøj hvor ser det lækkert ud, og ja jeg kan dælme godt forstå at I blev mætte, der manglede jo bestemt ikke noget der ;)

- Maj :D

Frida sagde ...

Den nøddetærte minder meget om min all-time favorit dessert, nemlig pecan pie, så glæder mig til opskrift ;) Har først lige fundet din blog i dag, skynder mig at følge dig på bloglovin!
- Frida, http://bakedbyblondie.blogspot.dk

Anne sagde ...

Jeg kan virkelig godt forstå, at du glæder dig Kristine! :) Det er jo bare altid så hyggeligt med julefrokost, men pas nu på snapsen ;)
Og tusind tak - desserten smagte mindst ligeså godt som den så ud :D

Anne sagde ...

Tak Maj :D
Og vi blev i hvert fald ekstremt mætte, puuh - sådan er det vist altid til julefrokoster ;) hehe..

Anne sagde ...

Hej Frida :)
Velkommen til! :D

Åh ja Pecan pie smager også bare noget så lækkert og den her minder i hvert fald lidt om den :)
Opskriften kommer her i uge, så stay tuned :)