fredag den 12. august 2011

Typically!

Hvor havde jeg glæder mig til i dag, sådan rigtig glædet mig.. For i dag var min ugentlige fridag, og så er jeg selvfølgelig syg!
Jeg har haft det lidt skidt de sidste par dage, en mild influenza tænker jeg det er.. Og som jeg skrev igår døjer jeg med slim, heldigvis kun om morgenen..
Men da jeg vågnede i morges dunkede mit hovedet, som var der 10 tømmere der var ved at renovere et hus.. Så jeg drak lidt vand, 2 stk panodiler og lagde mig igen.. Og det blev ikke bedre.. 


Resten af dagen er gået i meget lille tempo. Da hovedpinen var væk valgte jeg har tage 40 min i motionscenteret, for selvom jeg er ikke er på toppen, så har jeg bare så meget motivation mht. vægttab og spise sundt og varieret, at jeg ville tage en lille tur deroppe.. Lidt er bedre end ingen ting :)

Og nu hygger jeg med hjemmestrikkede sokker, grøn te m. jordbær/lemongrass og sund aften snack i form af knækbrød m. hytteost og jungle fever tørret frugt.. 
Og så ser jeg S.W.A.T - er sikker på at sygdommen forsvinder hvis jeg ser en film med hotte mænd i ;)

Nu vil jeg kravle godt ned i dynen i  håb om, at jeg har det lidt bedre i morgen, hvor jeg er på arbejde fra 7-15.. Og har ikke råd til at lægge syg, så krydser fingre .. 

5 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Øv, hvor træls!! Rigtig god bedring - jeg ville sende dig en træstamme hvis jeg kunne :-)

Kh
Birthe

Annesofie sagde ...

Rigtig god bedring :o) !

Stina sagde ...

Godt gået at du kom ned og træne på trods af sygdom! :)

Anne sagde ...

Hej Birthe :)

Åh den træstamme var virkelig fristende igår i min lille selvmedlidenhed :)

Anne sagde ...

Tak søde Annesofie :)


Hej Stina :)
Jeg var også ret imponeret over mig selv over at jeg kom derned igår :) Og har det meget bedre i dag, så mon ikke det har været godt for mig at komme derned en lille tur :)