tirsdag den 9. august 2011

Sidste feriedag, nudelret og min overraskelse :)

Jeg har haft min sidste feriedag for denne sommer og nøj hvor har det været skønt.. Jeg plejer normalt ikke at have ferie som sådan, jeg plejer at arbejde min 37 timer hver eneste uge, men denne her sommer er den første i 5 år, hvor jeg har haft 2 ugers ferie og så arbejde i 6 uger - og det var tiltrængt! :)
Jeg ved i hvert fald godt at næste sommer bliver med nogle arbejdsfri uger.. 

Nå videre til i dag, som jo var den sidste feriedag, og jeg har nydt den ved at få sovet ud efter kbh, fået trænet, ryddet op og så er jeg startet på madlog igen.. Jeg mangler 10-15 kg før jeg er hel færdig med mit vægttab, men jeg står fast da jeg nyder livet for meget (Øv, slut med al den bagning). Så nu har jeg oprettet min profil derinde igen.. Madlog er en hjemmeside, som regner ens kalorier ud, hvilke næringsstoffer man får, hvor mange kcal man bør spise ect ect.. Det virker rigtig godt for mig, for man kan hurtig se, hvor de dumme kcal sniger ind henne.. Jeg vil gerne nå 10 kg før nytårsaften, så nu sætter jeg alle sejl ind :)
Aftensmaden i dag stod på wokgrønsager, nudler, kylling og majs.. Super let og lækkert og så mætter det rigtig meget.. Og så er man mæt på en dejlig måde efter sådan en ret ..


Jeg marinerede kyllinge stykkerne i soya, hvidløg og sweet chili sauce i 1 time inden det skulle steges.. 

Og så til min lille overraskelse som jeg nævnet her.. 


Jeg flytter til Aalborg d. 1 feb 2012! :D Yaaai! 
Jeg skal bo i en lækker 2 værelses på vesterbro, så skønt! Jeg skulle lige fortælle det til et par veninder, så de ikke skulle læse det herinde :)


Jeg glæder mig helt ubeskriveligt, ikke fordi jeg er hel vild træt af at bo hjemme, men det er svært, når man har boet hjemmefra i næsten 6 mdr med ens regler og vaner, og så skal man til at være hjemme igen og indordne sig nogle andre regler og vaner.. 
Så nu står den på operation spare! Og vægttab for den sags skyld, for det er nu jeg har tiden/overskudet til det, mens jeg bor hjemme.. 
Men nøj hvor jeg glæder mig! Især til at skulle med mor i Ikea, jeg har nemlig forelsket mig i en stor, sort reol og der er plads til den i lejligheden, haps den skal med mig hjem til feb :) Og mon ikke hun forbarmer sig om mig og giver lidt til den :) hehe.. 


Håber I har haft en dejlig dag, girls :)

10 kommentarer:

Malene uden "R" sagde ...

Tillykke med lejligheden :) Det kan jo snart blive februar så :))

Annesofie sagde ...

Ej hvor skønt! :D

Så skal du feste med os blog piger.. :D Yihaaa..

Hvad med uddannelsen, er det i Hjørring?

Maj sagde ...

Tillykke med lejligheden - hvor er det fedt for dig!

Og jeg ved om nogen hvor frustrerende det er at stå stille med vægttabet, jeg har også sat alle sejl ind nu, nu SKAL de sidste kilo dælme af - Væk blev der sagt!

- Maj :D

Anne sagde ...

Hej Malene :)

Ja det er bare så skønt, tiden skal hel sikkert nok gå stærkt.. For nu starter skole, praktik, fødselsdag og jul.. og ja så er der allerede februar :D

Anne sagde ...

Hej Annesofie :)

Jeg skal da helt klart feste med jer blog piger, det kunne være så hyggeligt! :)

Jeg skal stadig læse i Hjørring, jeg er kommet i en rigtig god læsegruppe og klasse.. Og det er hele transporten værd, dem kan jeg slet ikke undvære :)

Anne sagde ...

Hej Maj :)

Tak søde :) Jeg glæder mig også hel vildt, de 5 1/2 mdr kan hurtigt gå :)

Og ja nu skal de sidste kg altså af! Og det er lige nu.. Vi må sætte vores sejl ind sammen, så skulle vi nok kunne klare det :) hehe..

LeneM sagde ...

Wow, det er da ekstremt flot og motiverende, at du har tabt dig og vil tabe dig endnu mere! Giv mig din motivation søde!!!

Og weee.. Det er da fedt, at du flytter til Aalborg. Så er vi "næsten naboer"! :D Som Annesofie siger, så skal vi have gang i noget bloggerfest :D Tillykke med lejligheden smukke!!

Stina sagde ...

Jeg synes det er så underligt at der er andre steder der hedder Vesterbro, end Vesterbro (altså som i København V). Det kan jeg ikke helt forholde mig til ;)

Og IKEA-turene er helt sikkert noget af det bedste ved flytninger :)

Anne sagde ...

Hej søde Lene :)

Jeg skal nok sende noget motivation videre til dig, min har været væk i et stykke tid, men er nu ved at være tilbage :D Yaai ..

Og jeg glæder mig helt vildt til at blive en Aalborgenser! Og ja, så må vi stable en bloggerfest sammen, Bettina har også efterlyst min mad et par gange, så må det altså blive der, hehe :)

Anne sagde ...

Hej Stina :)

Åh nej det lyder nok lidt forkert i dine øre så :) For mig hænger vesterbro sammen med Aalborg eller ballade i kbh, hehe ;)