onsdag den 31. august 2011

Ryste pose - eller rettere ryste køleskabet ..

Aftensmaden igår blev lidt tøm køleskab agtig, da jeg pludselig skulle lave aftensmad alene - hvilket jeg nu synes er ret hyggeligt, da jeg så kan lege lidt kreativ nogle gange :)


Jeg havde noget bacon tilbage, da jeg ikke brugte det hele til min paella.. Og så lidt champignon, tomat, kylling, løg og lidt frisk pasta - og voila .. 
Jeg fik en lækker pastaret ud af det :) 


I får lige processen i billeder :) Kylling og bacon steges gyldent.. Herefter tages det af panden.. 

Løg, hvidløg og champignon svites på panden.. 

Hvorefter tomaterne bliver tilføjet.. 

Kylling og bacon tilføjes, samt kogt frisk pasta.. Jeg lavede lidt sovs ud af 1 dl minimælk og 2 tsk cremefraiche.. 


Retten tog ingen tid og lave og det smagte lækkert.. Det er sådan en typisk "køleskab skal tømmes ret", men de smager jo også godt :) 
I dag har jeg studiedag, så jeg bruger formiddagen på at læse de sidste lektier til torsdag + fredag og så har jeg noget vasketøj der kan hygge sig imens..
Og mon ikke jeg skal op og træne også, for igår aftes røg der et lille bæger Ben&Jerry's Chunky Monkey ned - og jeg kunne faktisk godt li den, trods valnødderne :)
Over middag tager jeg hen til en veninde, hvor vi skal hygge.. Men hvad vi skal lave, det ved ingen af os.. :) Men mon ikke den står på lidt snak, film, te og evt lidt bagning.. Har en lille ide i tankerne i hvert fald :)


4 kommentarer:

Bettina sagde ...

altså jeg ville ønske det der var i mit køleskab :P

Shara sagde ...

oh my god i hate your blog:)makes me so hungry with all these yammies:) regards La Folie 

Anne sagde ...

Åh Bettina, jeg nyder også godt af, at det er min mor som handler ind :) hehe.. Er ikke helt sikker på, at det er de sager, jeg kan tage ud af mit køleskab til feb/marts :)

Anne sagde ...

Hi Shara :)

Oh I'm so sorry I maked you hungry! :P
Thanks for stopping by and leaving a comment :)