tirsdag den 30. august 2011

Netto fund..

Jeg er en "gammel" nettopige.. Altså nu ikke fordi jeg er så gammel endnu, men da jeg gik i gymnasiet, arbejdede jeg ved siden af i Netto, indtil jeg fik et arbejde i hjemmeplejen.. Men ja, jeg er altså en Netto pige, blandt al skramlet kan man finde guld, hvis man graver dybt nok ;)


Jeg synes selv jeg kom hjem med lidt guld :)
 Jeg har længe kigget efter politikkens dessert bog, og da den i den her uge står til 69 kr i Netto, ja så skulle den altså med hjem.. 
Og så har jeg et par opskrifter i tankerne med peanutbutter og et par cupcakes m. skumfiduser.. Og Rocky Mountain Marshmallows er bare de bedste!! Mmh de er gode. Og man kan dufte dem igennem posen :)
Desværre havde min netto kun 2 slags Ben&Jerry's tilbage, og da jeg ikke kan li valnødder, så er jeg lidt mistænkelig om jeg kan li Chunky Monkey, men jeg giver den et forsøg ;) 8 kr pr lille bøtte.. Det er billigt i fohold til de 22 kr før tilbud.

Mmh får helt lyst til at grille og lave S'mores :D 
I dag har jeg fri kl 11.40, da vi har fået nogle timer aflyst.. Men det passer mig helt fint, for så kan jeg få trænet og være hjemme i god tid.. Er på en alm. skoledag + træning først hjemme ca 17.00-17.30 og så er der altså ikke meget dag tilbage, når man også skal lave lektier.. 


Hvis vejret arter sig til eftermiddag/aften, så tror jeg, at jeg vil lokke min far med ud og spille tennis.. Vi har nemlig en tennisbane ved siden af vores have (der er træer mellem haven og tennisbanen, så man heldigvis ikke kan se den fra haven af, den pynter altså ikke så meget).. Vi skal jo få spillet inden vinteren kommer :) Så nu må vi se .. Hvad har I ellers af planer i dag?? :)

6 kommentarer:

Trine sagde ...

Netto frister altid!! Lækre sager :)

Jeg er også gammel Netto-pige, og er helt enig i det med at man kan finde guld. Jeg mødte min kæreste til Netto-julefrokost i 2004 og vi har været sammen siden! Skønt :)

Newyorkerbyheart sagde ...

Jeg synes faktisk at Netto er et ganske udmærket sted at handle. De har fået mange økologiske varer og så er der altid nogle sjove ting at finde - det der ikke er så godt er deres grøntsager, som er noget tilbage at ønske (synes jeg) ;-)

KH
Birthe

Anne sagde ...

Jeg giver dig helt ret, Trine.. Netto frister altså alt for meget.. :)

Ih hvor hyggeligt med en Fellow-Nettopige, hehe .. :)
Jeg var også med til Netto-julefrokosten i 06, tror jeg det var, rigtig hyggeligt var det :) Men din historie er jo super skøn! :)

Anne sagde ...

Hej Birthe :)
Jeg synes også at Netto halter lidt engang i mellem med deres grønsager, jeg har desværre tit oplevet at der er frugt som er dårligt (det var der selvfølgelig ikke da jeg arbejdede der, hehe ;) )
Men synes ofte de har nogle spændende konserves, olier, dressinger, bøger og nips :)

Bettina sagde ...

Ihhh altså, nu må jeg snart få slæbt mig i netto, så jeg kan få nogle at de gode tilbud der :P

Anne sagde ...

Du må afsted Bettina :)
De har også en Jamie Oliver kogebog til 95 kr.. og det er endda en af de bedste han har lavet (i følge min mening) de har :)