torsdag den 11. august 2011

Laks m. fyldte portobello & salat..


Jeg havde købt de smukkeste portobello champignoner i føtex igår, store og flotte for 20 kr, det synes jeg var okay, for der var 5 kæmpe svampe deri, så der er til et par dage for mit vedkommen :)

Nå men de skulle altså laves igår til aften sammen med et stykke laks..
Og her er resultatet.. 


Store og flotte.. Og så var smagen rigtig god.. 


Stolken, rødløg, hvidløg, persille, lidt raps, salt og 1 tsk letta er blevet blandet og fyldt i svampene..

Lidt rød cheddar kommes oven på.
10-15 min i ca 200 grader..

Havde pandestegt et stykke laks med sprød skin, lavet en salat m. olie/eddike dressing og ristet pinjekerner til..

Lækkert var det og glæder mig til at lave en ny ret med de resterende 3 store svampe.. Har I nogle ideer? 








Idag har jeg passet de søde, gamle tullere på hjemmet, men jeg har bare ikke haft det ret godt i dag.. Jeg har fanget en gang forkølelse med massere af slim, hvilket jeg plejer aldrig at have, så det er bare rigtig ubehageligt.. Og så at jeg er gået på madlog, så de dumme, sukker-kalorier kommer heller ikke indenbords i form af min rugbrød/nutella mad på arbejde og mine 2 småkager + kaffe om eftermiddagen med de ældre er også skæret væk, og det kan jeg altså mærke! Glæder mig til om 1-2 ugers tid, hvor sukkertrangen er væk igen..  Thank god for pepsi max! Som jeg også prøver på at skære ned, åh det er da også nemt at få ondt af sig selv! :/ hehe.. 




I morgen har jeg heldigvis fri og har ingen planer, andet end at prøve at blive rask :/

2 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Jeg lavede for et stykke tid siden disse: http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2011/06/kleskabsdagbog-dag-4-del-2.html
eller prøv at salte dem let, så væden kommer ud af dem - og brug dem i en burger i stedet for kød :-)

Det ser ellers virkelig godt ud, din aftensmad.....

KH
BIrthe

Anne sagde ...

Hej Birthe :)

Tak for linket, det ser som altid lækkert ud det du har kreeret :)

Tror jeg vil prøve burger versionen og så også dem du har lavet med pesto, har nemlig noget hjemmelavet pesto der skal bruges snart :)