søndag den 14. august 2011

Simon Talbot din rare mand..

Godmorgen piger :)

Sidder pt og spiser lidt yoghurt m. musli og får en varm kop te, er ved at lade op til endnu en dag på arbejde.. Har heldigvis fri mandag og så står næste uge på aftenvagter.. Personligt er jeg utrolig glad for aftenvagter, så jeg ser frem til i næste uge :)
I dag skal jeg ikke det helt vilde, jeg vil holde træningsfri - kan mærke jeg er lidt øm i mine ben, så tror jeg vil læse videre i "Drengen i kufferten" som jeg er halvvejs med, læselysten er ikke stor når man går i skole, så det er med at udnytte det på ens fridage :) 

Igår var helbredet i bedring og Simon Talbot gjorde det kun bedre :) Han er nok mit danske crush, nøj jeg synes han er sød! 
Og så var det jo bare dejligt, at der var genudsendelse på "Vild med Comedy" på Zulu - og jeg snapsede lige et par billeder af ham exclusivt til jer ;)


Er han ikke sød, piger? :)
Håber I alle får en dejlig søndag.

4 kommentarer:

LeneM sagde ...

Ih, hvor du hygger dig! Jeg håber, at du får en god arbejdsuge næste uge.

Det er også okay, at man slapper af en gang imellem, men nøj hvor ville jeg ønske, at jeg også kunne tage mig sammen og træne!

Men hvor er det skønt, at du er ved at blive frisk igen søde Anne. Det har da også været en træls omgang! Jeg har faktisk haft en lille flirt med ham i mine yngre dage, hvor jeg var eventpige og lavede ting for M! :) Han er rigtig sød!

Ih, hvor jeg glæder mig til at du flytter til Aalborg. Det bliver altså bare fab! Så laver vi en rigtig blogger gruppe :D

Anne sagde ...

Tak søde Lene! :)

Og ja, når jeg indtager Aalborg, så må vi altså lave en blogger gruppe :D Så laver vi noget ala "til middag hos en blogger" :D

Lise B sagde ...

Han er såå søøød :)
Min blogger dims har af en eller anden grund ikke vidst dine opdateringer i lang tid, men hey, jeg er med igen ;)

/Lise B

Lise B sagde ...

Ps. jeg vil være med i bloggergruppen ! :D Så skal jeg lave en god portion mad til jer søde piger :)

/Lise