onsdag den 2. januar 2013

Madplan uge 1Jeg nyder min ekstra fridag på fuldedrag i dag, i hvert fald indtil videre, for der bliver ikke meget fri over resten af dagen. Der skal nemlig læses en masse til studiet, så jeg forhåbentlig kan holde lidt fri i weekenden. Og så skal årets første træningsdag flettes ind, om det bliver en gang selv-træning eller spinning, har jeg ikke helt besluttet mig for endnu.. 
Men inden den står på læsning og træning, så har jeg lige fået overstående til sen morgenmad - ikke dårligt efter al julens lækre, men fede mad. 

Jeg prøver at opstarte madplan igen, for det giver altså bare så meget overskud i hverdagen og man kan også spare lidt monetos (hvis man så bare ikke bruger dem på noget andet, ahem!). Den her uge er lidt "kedelig", men min fryser bugner og den skal altså tømmes lidt igen - det kender vi alle vel? 

Men nu til ugens madplan :) 

Mandag: Nytårsmenu
Tirsdag: Rugbrød
Onsdag: Stegt kyllingebryst med enten kogt/ovnbagt broccoli
Torsdag: Grønsagsgratin m. rugbrød
Fredag: Grønsagsgratin m. rugbrød
Lørdag: Bagt laks m. grønne bønner
Søndag: Står åbent endnu, men sikkert kylling eller fisk :)

Som I kan se, så er den sunde linje hevet frem igen, nu ikke fordi den har stået på standby hele december måned, men mellem alt det julemad har en rugbrød været mere lokkende end et varmt måltid.. 

2 kommentarer:

Bettina sagde ...

Jeg var i fw kl 8 i morges, det tog næsten livet af mig!!! Har stadig tømmermænd:( haha ...

Så god tur vis du kommer afsted:)

Anne sagde ...

kl 8! Du er vild, Bettina! :)