tirsdag den 1. januar 2013

Nytårs menuen i billeder
Så er 2013 sat i gang og jeg håber, at I alle har haft en nytårs aften i jeres ånd. Min aften har været noget så hyggeligt og tror faktisk, at det har været det bedste nytår jeg længe har haft! Jeg var sammen med en skøn veninde og hendes kæreste i deres nye hus og det var noget så skønt :) Vi fik lavet god mad, sagt godt nytår ved 2 andre fester og fik snakket til sen nat - og jeg fik mit rødvin, så jeg manglede bestemt ikke noget! :) 

Menuen stod på: 

  • Forret: Sushi

  • Hovedret: Oksemørbrad fra hjemmeavlet ko (goderne ved ens far er landmand), urtekartofler, bønner m. bacon, grøn salat og whiskey sovs

  • Dessert: Brownie-cheesecake m. hindbær mousse, lakrids is, liches og rød pitahaya/dragefrugt. 

Mmh så lækkert noget mad vi fik og vi fik også kapituleret 1 kg oksemørbrad - og ja vi var kun 3 pers. Fik vi sagt at vi er lidt nogle "kød-grise"?

Den 1 januar hos mig står på afslapning med en lille forventning om, at jeg fik lavet lidt skole-relateret arbejde - but really? 1 januar skal næppe bruges på skolearbejde.. Så i stedet er Armageddon sat på, der er koldt cola i glasset, stearinlys tændt og sofaen bliver puttet på :) Er det ikke også sådan 1 januar skal holdes? Tømmermænd eller ej.. 


Jeg glæder mig rigtig meget til at blogge videre i 2013 - jeg er sikkert på, at det bliver en fornøjelse og jeg håber, at I fortsat vil følge med derude. En ting er i hvert fald sikkert - jeg er stadig forelsket i min blog :) 

7 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
A + K = ♥ sagde ...

Hvor ser det godt ud!
Jeg lavede selv brownie-cheesecaken sidste nytår som dessert, hvor den vakte stor glæde :D Er vild med portionsanretningen af den, frem for et almindeligt stykke kage.
Ser super lækkert og festligt ud :D

- Anne

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Mums hvor ser det lækkert ud Anne. Håber du kom godt ind i det nye år :) Glæder mig til at følge dig i endnu et nyt og spændende kapitel ;)

Anne sagde ...

Tak Anne :)

Jeg må også sige, at desserten blev ret vellykket, selvom jeg nu ikke selv var 100 % tilfreds, så smagte den fantastisk! :)
Og portionsanretning gør noget godt for kagen, synes jeg :)

Anne sagde ...

Tak Kristine :) Du kan tro, vi gik ikke sultne fra bordet! :)
Dejligt at du fortsat vil følge min lille madverden :) Og du kan tro, at jeg fortsat vil følge med hos dig! :)

Tina sagde ...

Tak for altid skønne, lækre opskrifter. Glæder mig til at se hvad du finder på i 2013.

Mon du vil være sød at bringe opskriften på desserten? Jeg synes, at jeg har set opskriften tidligere, men kan ikke finde den i oversigten.

Anne sagde ...

Hej Tina.

Tak for de skønne ord..

Opskriften på desserten skulle gerne komme i morgen på bloggen, ellers kommer den lørdag - kommer an på hvad morgendagen bringer. Men jeg har ikke lavet den før, derfor du ikke kan finde den på opskrifte-indekset :)