tirsdag den 29. januar 2013

Forsinket fødselsdagsfest aka kage-orgie!

Igår blev jeg fejret af 9 skønne piger. 9 skønne piger som alle læser til sygeplejersker, som jeg har fået et utrolig dejligt venskab til. Noget jeg håbede på da jeg startede på studiet, var at jeg vil finde nogle dejlige studieveninder, og det må man sige at jeg har. Jeg har nok fundet de bedste - i hvert fald i mine øjne :)
Men jeg havde fødselsdag 1. november, men har ikke kunne finde en dag, hvor over halvdelen kunne komme. Men igår kunne alle pånær 1, så det var en succes!
Min lille 1 værelses lejlighed var fyldt til randen, men vi kunne fint være der. Ja vist, vi sad lidt tæt, men bordet blev sat sådan at jeg kunne sidde på hjørnet af chaiselongen ;) 

Jeg havde inviteret dem til kl. 13 til kage og hygge. Men da jeg havde løftet sløret for, at de skulle komme meget sulten, så synes jeg, at vi skulle fylde vores maver med lidt mere en kun kage. Så jeg fandt på følgende menu: 


 • Mini tærter med frisk spinat, gedeost og ristet pinjekerner samt olivenolie
 • Mini tærter med frisk spinat, prosciutto og bøffel mozzarella samt olivenolie
 • Traditionelle scones med lemoncurd, flødeskum og brombær, mandel og rom marmelade
 • Jordbær-rabarber crumble m. creme fraiche
 • Vandbakkelser med lemoncurd, flødeskum og drys m. flormelis og hindbærstøv
 • Brownie m. lys og hvid chokolade stykker
 • Macarons m. hindbær og lys chokolade ganache
 • Macarons m. lakrids, lemoncurd og mørk chokolade ganache
 • Cookies med citron, appelsin og hvid chokolade
 • Frugt salat marineret i hindbærsirup
 • Frisk kokos
 • Marcipan kugler med lakrids
 • Marcipan kugler med hindbær
 • Lakrids karameller
Så der har været gang i køkkenet de sidste par dage, men jeg elsker det! Og jeg ville ønske, at jeg havde mulighed for at skabe sådan et kagebord noget oftere! :)
I dag får I billeder fra kagebordet, men ingen opskrifter i dag. Jeg er nemlig så heldig, at jeg lige har fået et opkald fra vikariatet, jeg smutter en tur på arbejde lige om straks, hvilket bliver spændende og udfordrende, for det er et nyt sted og et speciale, som jeg aldrig har arbejdet med før. 
Madplanen kan være at den kommer ind, men det bliver en enganger fra sidste uge, for jeg blev kaldt på vagt 2 aftener og spiste hos en anden, så madplanen faldt slet ikke ind i planen. Så jeg prøver igen! :) 

Men nu til billeder og jeg må lige advare - mundvand kan blive produceret i rigelige mængder af at se disse billeder! ;) 

Jeg er så glad for, at jeg besøgte min søde kusine og hendes familie igår, for ellers så ville mit køkken bugne af alt for meget kage!
Heldigvis kan både brownie, macarons og cookies fryses, så jeg altid kan byde på lidt lækkert til kaffen, når der kommer søde mennesker forbi :D
Og noget af frugt salaten blev nydt til morgenmaden sammen med en scones m. lemoncurd(som der mangler billede af). 

Nu vil jeg vaske det sidste op, pakke min arbejdestaske og klæde om - det dur nok ikke, at jeg dukker op på arbejde i hyggebukser og flyvsk hår ;) Patienterne skal jo ikke skræmmes! hehe :) 

8 kommentarer:

Malene uden R sagde ...

Mmmmh alle de forskellige varianter af sødt ser meget godt ud! Mmmmmh.
Glæder mig til opskrifter - imens savler jeg over dette indlæg ;)

Maj sagde ...

OMG!!! Anne, Anne, Anne! Dig ville jeg gerne have som veninde - næste år forventer jeg en invitation til mig og Lille T ;) Ha ha ha... Så kommer jeg med hjemmelavet sushi!
Spøg til side - du er fanme god, totalt fyldt med pep og overskud, at være først i tyverne igen, Suk! (Lyder fanme som om jeg er 60 og ikke kun 31 ;D)

- Maj :D

MissMocca sagde ...

Ej, hvor ser det bare lækkert ud altså!!!

Tina sagde ...

Du må virkelig have knoklet i køkkenet, da det tager tid at fremtrylle alle disse lækkerier. Venter spændt på opskrifterne

Louiogbearnaisen sagde ...

MUMS! Sådan et kagegilde vil jeg gerne til Du behøver slet ikke gøre dig klar til arbejde, du kan bare tage kagerne med ;)
Næste gang, så kommer jeg til fødselsdag :)

Anne sagde ...

Tusind tak piger! :D
Der kommer opskrifter løbende når jeg får tid :) Og Maj og Louise I skal være så velkommene :) hehe

A + K = ♥ sagde ...

Hold da op, der er ikke sparet på noget :D Er du tosset, det ser lækkert ud - jeg kommer forbi næste gang B-)

- Anne

Anne sagde ...

Tusind tak Anne! :)
Næste gang sender jeg en invitation din vej :)