torsdag den 24. januar 2013

Tip: Når jeg er i køkkenet lytter jeg til ...

Adele!
Sikke en stemme hun har, ja jeg gad i hvert fald godt, at jeg kunne synge som hun gør. Men nej. Så jeg må lytte til hendes musik i stedet. 
Jeg har begge hendes cd'er, men den anden dag fandt jeg en af hendes koncerter på youtube. Adele er utrolig personlig, sjov og "loose" til hendes koncerter og det er en fryd at lytte til. Så når jeg skal slappe godt af under tryllerierne i køkkenet, så sætter jeg gerne hendes koncert på.

Derfor synes jeg, at jeg lige vil dele linket med jer - for hvis I kan lide Adele, så er jeg sikker på, at koncerten vil falde i jeres smag. Og så har hun så herligt et grin! :)


I dag står den på "operation - gør lejligheden lidt lækre". Så der bliver samlet møbel, hængt hylder og billeder op og lyttet til P3. Heldigvis får jeg hjælp af min far og bror - jeg er nemlig ikke en knag til sådan noget "gør det selv" møbel-tamtam ;) 

6 kommentarer:

Frida sagde ...

En Adele koncert er altså også noget jeg virkelig gerne ville til! Tror det er en fantastisk oplevelse :)

MH sagde ...

Så håber vi bare, at det hele ikke falder ned om ørene på dig!

Malene uden R sagde ...

Skøn stemme! :)
Tak for linket til koncerten - det er da klart en jeg kunne finde på at lytte til en dag jeg bare går rundt og vimser :)

Anne sagde ...

Hej Frida :)

Jeg vil virkelig også gerne til en Adele koncert. Jeg tror, at det er noget helt specielt. Og jeg ville så gerne at hun kom til Danmark! :)

Anne sagde ...

Hehe, ja Mathilde, lad os håbe det! :P

Anne sagde ...

Ja ikk, Malene?
Gid man havde sådan en stemme! :)
Jeg lytter i hvert fald ofte til hendes koncert, det er så godt :)