mandag den 14. januar 2013

Lidt om eksamen og ugens madplan

Så er min eksamen veloverstået i dag og det gik over alt forventning, og jeg kan mærke, at jeg lige skal fordøje de fine kommentarer, som jeg fik med på vejen :)
Min eksamen var i hjemmesygeplejen og nu kan jeg vinge den dejligt af - jeg er dog så heldig, at jeg har 2 uger tilbage derude endnu :) 

Så stilheden i weekenden skyldes både eksamen, aftenvagt lørdag og så var jeg så "heldig", at jeg var små syg søndag. Så går den weekend altså hurtigt! 

Jeg har fejret dagens eksamen hos frisøren og har fået de vildeste, ustyrlige, fantastiske krøller igen - ej så lækkert :) Og i aften står den på Café med en dejlig studieveninde, hun har også overstået eksamen i dag og det lyder til, at det er gået noget så godt! :) Har jeg fået sagt at de piger i min klasse, at de er ret seje? Hvis ikke, så er det sagt nu! :) 

I får lige en hurtig madplan, den er slet ikke lavet helt færdig og det bliver lidt noget "måske", da jeg slet ikke har fået planlagt 1 dag frem endnu :/ 

Madplan:
  • Mandag: Café med Wiehl
  • Tirsdag: Frisk pasta med laks og spinat
  • Onsdag: Spise hos min bror + svigerinde
  • Torsdag: Måske inviterer jeg mig selv hjem til mine forældre - kommer an på vejret. 
  • Fredag: Helene og Maria kommer til middag + masser af rødvin! :)
  • Lørdag: Frisk pasta med kylling og grønt
  • Søndag: Formentlig en salat med tun og æg

Som I kan se, så skal jeg spise ude 2 gange og så kommer den til at stå på fantastisk venindehygge fredag. Mine 2 kære veninder kommer til god mad, rødvin, hygge, snak og film - det bliver så skønt :) 

Og hold øje med Instagram, hvis I skal se det nye hår - der kommer billede op om snart ;) 

2 kommentarer:

Maj sagde ...

Stoort tillykke med den veloverståede eksamen! Du er bare så fandens dygtig, det er så fedt :D :D

Og btw så elsker jeg dit hår, det er virkelig fint med de viltre krøller :)

- Maj :D

Anne sagde ...

Tak søde Maj! :D
Ih de søde ord de varmer altså sådan :)

Og håret er jeg virkelig også fan af den her gang. Jeg kan gøre dem vilde, men jeg kan også få dem til at arte sig ret nydeligt, hehe :)