fredag den 17. februar 2012

Pocheret æg og tun på bund af salat..

Endelig sker der vist noget med mit net og tv, efter utallige opringerne til Stofa + udlejer, kommer der i dag en tekniker ud mellem 12.30-17.30, så HÅBER at i dag bliver dagen, hvor jeg kan komme på nettet hjemme.. For der er mange ting, som ikke er blevet ordnet, for jeg glemmer det ganske enkelt når jeg sidder i skolen.. En ting som mit uddannelseskort(transportkort), som er blevet væk i posten mangler jeg, så lige nu betaler jeg for et transportkort som jeg ikke kan bruge, åh perfekt.. I kan nok godt fornemme, at der er mange løse ender for tiden :)

Men dette skal ikke gå ud over min aftensmad - selvom der er en masse som roder og fylder, så går jeg heldigvis ikke på kompromis med min aftensmad :)
Jeg har længe ville pochere et æg og nu havde jeg nogle fine, mellemstore friske æg, så nu skulle det prøves - og det var slet ikke så svært igen :)

For at pochere et æg skal du have en gryde med vand, salt og 1-2 tsk eddike i.. Vandet skal være lige under kogepunktet, ellers så går ægget i stykker. Man slår ægget ud i en lille skål, tager en ske og drejer rundt i vandet, så det danner en hvirvel i vandet. I midten puttes ægget stille og roligt i, hvorefter man kan samle æggehviden med evt. en hulsi.. Jeg gav ægget ca 2-3 min, de bliver hurtig færdig, så vær obs på dette :)
Tunen er rørt med let mayo, mager cremefraiche, citron og salt.. 

Det er helt bestemt ikke sidste gang at jeg pochere et æg, for det er virkelig en lækker måde og få æg på :) 

2 kommentarer:

Natascha Coester sagde ...

Mums, det er lige hvad jeg har lyst til, nu :)

Anne sagde ...

Det er virkelig også lækkert, Natascha :) Og så mætter det let og dejligt :)