fredag den 3. februar 2012

Glad, men træt!

Flytningen går derud af, men nøj hvor sidder jeg og er træt nu..
Da det er en ældre lejlighed jeg flytter ind i, og der har været en masse bøvl, så de ting, som er i stykker er ikke blevet lavet og vinduerne er ikke blevet malet, fordi de skal skiftes til forår/sommer, så de ser pokkers ud.. Og så var den bare møg beskidt, selvom den forrige lejer påstod han havde gjort rent føj!
Så status er nu: De købte møbler er samlet, jeg har gjort hele hytten rent x 2! Og jeg er nu klar til at flytte mine ting ud i lejligheden! Yai! :D
Jeg ved dog ikke helt hvornår jeg flytter helt, da jeg helst vil have mit internet(som jeg ikke har bestilt)
 op og køre, så jeg kan tjekke lektier, skema, tog og blogs ej og forglemme ;)
Så jeg må altså få det internet bestilt!
Og min kusines mand som er et geni til lamper og gejl er desværre smuttet på weekendophold i denne weekend, så der røg min lampe mand og te-drikkende hygge snak med min kusine - øv! Så indtil videre nøjes jeg med halogen lamper, men pyt, for vigtigst af alt, så er det hele MIT :)

Lige nu står den på Danmarks indsamling - støtter I dette? Eller kigger I med?
Jeg følger det trofast hver gang og støtter det også, jeg synes dette er et skønt projekt, og jeg har set Afrika's fattigdom i flere lande med mine egne øjne, og vores penge er givet godt ud! Gid nogle af Afrika's børn ikke skulle sulte, dø af lungebetændelse og ikke have mulighed for at gå i skole..For at dette ikke skal blive et for tekst-tungt indlæg, så får I en sang med på vejen. Synes sangen passer godt til anledningen af Danmarks indsamling..

    -   Till next time :)

2 kommentarer:

Bettina sagde ...

Kan ikk hel huske om du har en iPhone - men så kan du jo logge på nettet via den vis du kobler den sammen med computere:) bare indtil du får det andet net:)

Anne sagde ...

Orv ja det er rigtigt, Bettina! :)
Jeg har en HTC desire, men det skulle vist være samme princip. Det kan være jeg skal lokke min bror til og kigge på det, jeg er desværre ikke så god til elektronik..