lørdag den 14. april 2012

Kotelet med honning bagte gulerødder+sød kartoffel og tzatziki..




Den anden aften biksede jeg denne tallerken frem og det var igen nemt og lækkert :) 
Kotelet er i mine øjne en god "hverdags-protein", for man kan lave al verdens med det. Wok, i fad, hakket og stegt - det er bare fantasien som sætter en grænse.
Jeg sprang igen kulhydraten fra ris, pasta eller alm. kartoffel - men der manglede ikke noget, for den søde kartoffel/batat erstattede det fint og så er der mindre kcal i - win! :) 

Gulerødderne + sød kartoffel er blevet vendt i honning og tørret timian er drysset over. Så bages de i ovnen ved 175 grader i 30 min ca :) 
Tzatziki er lidt på gefühl, men jeg brugte 1 agurk, revet og presset for væde. 1 stort fed hvidløg, 4 spsk mager græsk yoghurt og så købte jeg noget tzatziki-krydderi på Rhodos som jeg tilføjede :)
Koteletten har jeg bare stegt på panden i ca 12 min i alt.. 

Lækkert, sundt og nemt :) 

Velbekomme :)

2 kommentarer:

ida sagde ...

Mums hvor ser det bare lækkert ud:O)

Anne sagde ...

Tak Ida :)