onsdag den 25. april 2012

Græsk yoghurt med jordbær og hindbær coulis



Super lækkert som morgenmad, brunch eller et lille mellemmåltid, og det er  virkelig comfort food for mig, da det er nemt, smagsfuldt og lækkert :)
Jeg havde stadig lidt hindbær-hyldeblomst coulis tilbage og det skulle ikke gå til spild.
Så en portion græsk yoghurt blev kærester med et par jordbær og en sjat hindbær coulis. Dét er lige med sommer for smagsløgene! :)
Det er ikke den store "videnskab" inden for mad, men det smager ikke desto mindre fantastisk og er en sund og vitaminfyldt måltid :)


Dagen i dag er hardcore i skole med endnu en gang psykologi og pædagogik, stoffet er tungt og der er meget læsning, men jo længere vi kommer hen i undervisningen, så falder brikkerne nok på plads :)
Hvad har I af planer for i dag? :) 

4 kommentarer:

Kristine L. Hansen (CookieCrumble) sagde ...

LÆKKERT :) og hvad der er endnu mere lækkert er, at de første danske jordbær er ankommet i Føtex :) Juhuuu.

Anne sagde ...

Åh YES! Nu bliver jeg nødt til og skal i Føtex! :)

Newyorkerbyheart sagde ...

Mums, det ser godt ud :-)

Mange hilsner
Birthe

Anne sagde ...

Tak Birthe :)
Det smager virkelig også bare af sol og sommer :)