tirsdag den 3. april 2012

Tirsdag morgen..Morgenen starter stille og roligt hos mig i dag. Jeg har læseferie og skal til eksamen onsdag d. 11 og egentlig er der lang tid til, men da jeg skal arbejde på sygehuset onsdag+torsdag, har en aftale med sygeplejerskerne torsdag aften, aftale med Afrika pigerne fredag og arbejde lørdag+søndag på plejehjemmet, ja så er der altså snart onsdag! 
Så i dag stod jeg tidligt op, altså tidligt fordi det er ferie :) 

Starter ud med morgen-tv, blødkogte æg fra mine forældres naboers høns og overblik over hvad der skal læses op på.
Her ved 9 tiden vil jeg smutte ned og træne, det trænger jeg til, da overskudet til det ikke har været i top og skal løbe et løb i slutningen af april, så må hellere lige komme derned! :)

Og så er der 1 køkkenprojekt der også skal laves, heldigvis tager det ikke så lang tid.. Og så skulle Hr. postmand gerne komme med 2 nye film fra Lovefilm og en bestilling fra Special Købmanden :)

Så tirsdag kan hurtigt gå her hos mig.. :)

Har I planer for en ganske almindelig tirsdag, som I dag? :)

2 kommentarer:

Kristine L. Hansen (CookieCrumble) sagde ...

Dejligt med en ferie fyldt med planer :) Egentlig skulle jeg have lavet lidt gruppearbejde, men det blev aflyst pga. sygdom i gruppen. Tirsdagen herhjemme går derfor lidt langsomt nu, da Chillum igen er et smut ude hos Dr. dyr for at få set på fusserne. Nu venter vi bare på han ringer igen, så vi kan hente hende hjem :) Så er tirdagen altså lang :) Jeg tror derfor jeg giver mig i kast med at gøre lidt rent, for når først bimsen er hjemme igen, så står den på max afslapning og putning :)

Anne sagde ...

Jeg synes altså at der er ved og florere sygdom rundt omkring igen nu.. Jeg har også fanget mig en øm hals og hæs stemme :/
Åh lille Chillum, alle de besøg hos Dr. dyr, håber snart I er ved og være færdig med alle de besøg..
Ih hunde hygge og putning er altså heller ikke dårligt, slet ikke når der skiftevis er sol og sne! :) hehe..