fredag den 13. april 2012

Krydderurter i min "køkkenhave" :) og en lille hjælp ??Jeg er vant til min mors KÆMPE urtehave hvor der bugner af alt! Vi mangler bare et drivhus, men mon ikke det kommer en dag hjemme hos mine forældre :)

Men ikke desto mindre så kan jeg ikke undvære lidt grønt i mit hjem - jeg er trods alt fra landet jo ;)

Persillen har nu levet i 2-2,5 mdr i min vindueskarm. Timianen, korianderen og basilikummen er fra Ikea og har det bedre end min forventning! :)
Timianen er stadig lidt tvivlsom, da mange af frøene ikke kom i spir, men tror nok den skal klare den, den er i hvert fald begyndt og dufte nu :)
Og så er min basilikum bare ved og blive en "stor basse", som skal give mig en lækker pesto og en lækker smag til hjemmelavet pizza :) Havde ellers redigeret de her billeder, men så siger google at de fylder for meget (tror det er fordi de er lavet i picasa, der er vist en eller anden regl om det??), og så skal jeg betale for og uploade billeder - men det skal jeg ikke, når de ikke er blevet redigeret..
Er der andre som har det problem??
For gider ikke give penge for det, hvis jeg kan uploade uden at gøre det nemlig :) 

2 kommentarer:

Trine sagde ...

Kan ikke hjælpe dig med billederne. Dog kom jeg til et tidspunkt hvor mit picasa var fyldt op og jeg ikke kunne uploade flere uden at købe plads - hvilket resulterede i at jeg slettede alle indlæg fra 2010, for nægter at betale ;)

Må lige komplimentere din køkkenhave, jeg kan maximum holde liv i en potte af gange. Grønne fingre har jeg ikke! Haha..

God weekend!

Anne sagde ...

Jeg gider nemlig heller ikke og betale - men jeg vil altså heller ikke slette alt for mange indlæg :)

Grønne fingre har jeg altså kun til nogle få ting. Min mor gav mig en blomst som hun sagde var umulig og slå ihjel - hvilket jeg præsterede til UG ;)

God weekend til dig søde Trine :)