fredag den 23. september 2011

Restaurant Mad Donna og et lille outfit :)

Nøj hvor havde jeg en skøn aften igår!

Ørkenes Sønner's nye show er alt for genialt! De var så sjove, sjofle og vilde - sikke et show :DMen inden vi skulle ind og grine (så meget at mine læber sad fast oven over mine tænder, yep! haha) så skulle vi have vores maver fyldt.. Vi var blevet enige om at prøve Mad Donna. Mad Donna ligger på Vesterbro i Aalborg.. 
Jeg ville gerne have haft deres måneds menu, hvor jeg så ville have valgt hovedret og dessert (er virkelig en dessert pige, forretter bliver jeg ofte så skuffet over), men vi havde ikke nok tid.. ØV!
Så jeg valgte lakseroulade til forret og oksemørbrad til hovedret. 


Lakserouladen var jeg meget skuffet over. Retten kostede 120 kr og smagsoplevelsen var ikke noget specielt. Konsistensen var lidt lettere ubehagelig til sidst, da de havde foldet tang omkring moussen, men tanget var blevet blødt, så alt i den roulade var bare blødt og lidt husblas-agtigt.. Virkelig en øv-oplevelse!


Oksemørbraden havde jeg bestilt medium-rød og som I kan se på billedet er den langt fra det! Den var næsten gennemstegt, hele retten manglede salt, kartoffel tærten var lunken og så var der et 1/2 stegt rødløg til, som både jeg og min far(som også fik denne ret), og vi fandt begge rødløgene "svære at komme igennem", der var alt for meget løg til retten. Men ikke desto mindre så var kødet UTROLIG mørt! Og kødet smagte også dejligt.. Jeg bliver nok bare en smule for irriteret, når jeg bestiller mit kød medium-rød, og så dukker der en well done-medium bøf op på min tallerken.. Det er altså ikke det, jeg giver 210 kr for! 


Så min oplevelse var ikke hel så god, men det min bror og mor fik var derimod helt suverænt! De fik krondyrs carpaccio til forret, som jeg var heldig og smage - og nøj hvor det smagte! Og som det så ud. Fik desværre ikke taget et billede, men anretningen var virkelig sublim! De fik kalvemørbrad og lam til hovedret, som også havde været en nydelse. 
Så jeg havde nok desværre været lidt uheldig.. 
Efter Ørkenes Sønner så smuttede jeg fluks til 23 år fødselsdag hos en fra studiet.. Og det var en hyggelig fest :) Jeg havde lyst til at give den gas i byen, men det var jeg desværre den eneste som havde (eller der var en som også var med på den, men hun var alt for fuld :) ) Så jeg var allerede hjemme igen ca 2-2.30 øv.. Men heldigvis havde festen været god :)


Mit outfit bestod af en silke-agtig kjole fra Vero Moda - eksclusive (kan ikke lige huske hvad mærket hedder), gamasher og stiletter :) 

Møs piger! :)

2 kommentarer:

Annesofie sagde ...

Hvor ser du bare godt ud :o) !

God weekend, søde!

Anne sagde ...

Tak søde :) og i lige måde :)