lørdag den 17. september 2011

Mini ferie i Aalborg :)

Jeg er gået på friweekend med stort FRI! :D 
Og jeg var så heldig, at min bror skulle til KBH og feste med en masse kammersjukker, så jeg slog hurtig til og wupti - nu er jeg på mini ferie i hans lejlighed :) Og jeg nyder det!


Dagen igår var jeg modig og gik i shorts, jeg har et ambivalent forhold til mine bene og lår, men det hjælper altså mig og min selvtillid at gå i short, så må folk kigge eller lade være, det er op til dem selv.. 
Efter skole tog jeg hjem for at pakke taske og ordne mine 2 heste, så de kunne klare weekenden over med lidt hjælp fra far .. 
Og så drog jeg til Aalborg. Jeg har hørt min bror har fortalt om en skide irriterende mand, som har en lille butik i min bror's gård. Han ordner sådan nogle små plastik figurer fra Ringenes Herre mm. hvor han maler dem og sælger dem.. Nå men jeg kommer og parkerer bilen i gården, hvor der i forvejen ikke er ret meget plads til de andres biler (jeg er i hvert fald glad for jeg ikke holder inderst) og så beder ham mig om at flytte min bil, som står hvor den gerne må, fordi der skal hans kunder altså have muligheden for at holde.. Og indtil videre er der ikke rigtig nogen, som har set nogen holde der, ork! Så nu holder jeg næsten spæret inde. IH! 


Men efter jeg fik min lille weekendtaske pakket ud, smuttede jeg fluks på baresso og fik en passion iceblend, da de ikke havde mere af LemonGinger tilbage :( Ind og handle i føtex og så forbi sushisuhsi efter en menu 5a, så der er rester til frokost :D
og fik også bagt en portion kyskager og fik set de 4 første afsnit af LOST.. God dag I must say :) Nu får I lige et lille billedespam, der kommer opskrift på kyskager og bagels senere :) 


Nu vil jeg ned i byen og kigge efter lidt efterårstrøjer, jeg er en værre frossen pind, så mangler altså en lækker strik.. Har I nogle i vil anbefale? :)

2 kommentarer:

LeneM sagde ...

Ih, hvor har du dog hygget dig smukke!! Du skulle da lige have givet mig besked, så ville jeg da gerne lige have shoppet med dig!!! :D Fandt du så noget spændende tøj?? :) Men hold da op, hvor er ham nede fra gården da et fjols. Fy ha. Du skulle bare have ignoreret manden. Det er en fællesgård og du bestemmer SELV, hvor du vil holde. Hvor bor din bror så henne?

Anne sagde ...

Du kan tro jeg har hygget mig, Lene :) og det trængte jeg til, sidste uge har virkelig været stressende.. Ih det kunne ha' været hyggeligt at ha shoppe med dig, det må vi gøre en anden dag :) Jeg fik købt en lækker, pang orange skjorte fra Vero - er vild med skjorter og den her farve er lige i skabet :) Og så en dejlig vamset sort cardigan til vinter, så jeg kan holde mig varm :)
Min bror er i den her weekend i KBH, men ellers så bor han her i lejligheden, den ligger på vesterbro, så det er dejlig centralt :)