torsdag den 15. september 2011

Ingen valg-flæsk, men istedet valg-wok :)


Så er valget godt i gang, og jeg håber I har været nede og give jeres stemme.. Jeg har været afsted og jeg valgte at stemme lokalt denne gang. Men nu ikke mere om det valg, synes der har været rigeligt af det..
Aftensmaden her stod ikke på den famøse valg-flæsk, men derimod på en sund og vitaminrig wok.. Det blev en lidt "put-i-pande/ingen mad spild" ret, så opskrift får I ikke denne gang, men synes det er meget synligt på billede, hvad der er deri :)


Dagen idag har været en af de rigtig hårde.. Jeg har bare været så træt, hvilket har resulteret i diverse grineflip grundet overtræt. Og så magtede jeg ikke de sidste 2 timer i skolen i dag.. Stoffet gennemgik vi i sidste modul, så er vist ikke gået glip af det helt vilde. Og har holdt træningsfri, det var planlagt før jeg vidste, hvor træt jeg ville være op af dagen, så ingen dårlig samvittighed her, heldigvis :)

Efter aftensmaden fik jeg bagt en pære-kage, som vi har fået til kaffe grundet valg :) Opskriften får I i morgen, da den er super nem og smager fint af vanille og lækre pærer.. 

Min morgen startede tidligt i dag, kl 6 helt præcis og I får lige et par billeder fra i morges :)
I morges startede jeg med en smoothie bestående af A38, jordbær, sødemiddel og havregryn.. Mums.. og en dejlig lyserød farve :) Min kalender og mobil kan jeg ikke leve uden, og den hvide blazer kom på i dag samt mit leo tørklæde :)Ja det er tidligt billedet er taget, hvilket man vist godt kan fornemme i mit ansigt :)

Håber I har haft en dejlig dag piger :)

2 kommentarer:

Selina Juul sagde ...

Hurra for Valg-Wok og "put-i-pande/ingen mad spild" ret!

Godt, nytænkende og ingen madspild - det er bare super!

KH
Selina
Stop Spild Af Mad

Anne sagde ...

Hej Selina :)

Det er skønt med "stop spild af mad" mad, og det er bare med at tænke ud over boksen og være kreativ :)

Dejligt du lagde en kommentar :)