onsdag den 7. september 2011

Laksefyldt rødspætter med Mr. skipperskræk..

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker fisk, jeg kunne spise fisk en hver dag i en vis periode uden at blive træt af det.. Men mine forældre, som jeg stadig bor med, deler ikke altid min begejstring for fisk..
Men når jeg står i køkkenet, så må jeg bestemme :D Og det er ofte lig med fisk :)

Så det blev til laksefyldte rødspætte-ruller :)

2 laksefiletter hakkes og blandes med 1 æg, salt, peber, citron og evt friske krydderurter ..

Røres godt sammen..

krydder rødspættefiletterne med salt og evt peber. Fordel 1-1/2 tsk laksefars på midten og rul dem sammen.

Skær en lime i skiver og læg dem oven på filetterne.. Dæk bunden af fadet med hvidvin eller lidt bouillion .. 

Jeg servede stuvet spinat på minimælk og lidt hjemmebagt brød til.. Mums :)

Lige nu i skolen har jeg om ernæring og diætetik, som fanger mig utrolig meget. Især da jeg har en fortid som svær overvægtig og stadig bakser med de sidste kilo og ikke mindst min sukkerdjævel, som til tider stadig kan komme og ruske lidt i mig. Nu har jeg stået stille på vægten i snart 3-4 mdr, og selvom jeg synes det er utrolig træls, så er det faktisk også positivt for mig. Jeg har aldrig før gået 4 mdr uden at tage bare det mindste på før.. Skræmmende men sandt..
Og nu kan jeg se, at jeg sagtens kan holde vægten uden at tage på, og det giver mig en vis ro over mig.. Jeg går stadig med den store frygt om at blive overvægtig igen, den frygt mister man vist aldrig.. Men så er det bare så godt og se, at jeg godt kan holde vægten.

Det blev lige til et indlæg om lidt mad og mine tanker - dem skal der jo også være plads til :) 

7 kommentarer:

LeneM sagde ...

Mmm, jeg sidder altså stadig og venter på, at du kommer og laver mad til mig! Muuuums altså, søde Anne!

Bettina sagde ...

Mmh det ser bare lækkert ud :o) det måtte du også godt servere for mig :o) syntes det flot vægten står stille, gør min os trods alt det drikkeri, ville dog ønske den gik ned af, men det kommer nok :)

Anne sagde ...

Ih søde Lene, jeg skal nok kokkere til dig, når jeg flytter til den skønne by :) Og tak for de søde ord, du er altid så sød! :)

Anne sagde ...

Åh kender det al for godt, Bettina.. Den vægt kan altså drille en så meget! :/ Men det er da også vild flot med dig, trods alkoholen :P Alkoholen er min væreste fjende.. Men jeg er sikker på, at vi begge nok skal få gang i det vægttab, søde :)

Maria Grønning sagde ...

Mmmmmmmmmmmm! Mums <3 Bliver helt sulten af at kigge på billederne!

Rebelsig sagde ...

Arj undskyld for alle de spørgsmål der kommer - men har vist ikke set din blog før, så sidder og læser en masse indlæg hi hi.
1. Hvordan lukkede du rødspætterne? Tandstik?
2. Hvad er det for noget brød? Ligner der er serranoskinke eller sådan noget ovenpå?

Anne sagde ...

Rebelsig:
Det gør bestemt ikke noget, jeg er bare så glad for, at du kommentere :)
Jeg har ikke lukket fiskene med noget, da de lå så fin og tæt, at de blev liggende. Men jeg lagde dem oven på den side, som var "løs" eller der hvor den sidste ende gik til :)

Brødet er hjemmelavet flûtes, ganske almindelig, men tror det er blevet penslet med mælk eller æg, derfor har den fået den mørke orange/røde farve :)