mandag den 12. september 2011

Landbrugstraditioner..

Jeg er jo en rigtig land pige, ingen tvivl om det, selvom jeg ikke går op i køer og marker, så går jeg op i hele ideen bag at have en familie på landet. Der er åben plads til privatliv, her tænker jeg især på ens have, jeg vil slet ikke fungere i et villa kvarter.. Og så er jeg utrolig glad for, at jeg har haft muligheden for at have dyr og forstå hvor maden egentlig kommer fra.. Jeg tror i hvert fald ikke, at det er alle 7 årige, som står nysgerrigt og kigger på, når slagteren kom for at slagte gris. Jep, det gjorde jeg.. 7 år og der stod jeg så og så på, mens slagteren åbnene grisen op og vupti, i løbet af ingen tid, så var den delt i 2 dele.. 


Men nu til det hele indlægget skulle handle om :)
Hvert år er der en bestemt tradition hos os, når høsten endelig er kommet i hus. Og den her sommer har været noget hård = en frustreret far ofte! Lorte regn.
Men høsten kom endelig i hus og så er traditionen at der skal spise æbleskiver.. Så min mor stod klar med MANGE æbleskiver til alle folkene, som arbejder her.. Desværre var jeg i skole, så jeg måtte få æbleskriver da jeg kom hjem..
Jeg synes, at det er skønt, at nogle traditioner bliver holdt ved. Og folk de hygger sig sådan og så med skønne æbleskiver til, så bliver det ikke bedre :)Har I nogle traditioner I altid holder ved? Her tænker jeg også udover landbrug :) hehe .. 
MUMS!

4 kommentarer:

Frk.B sagde ...

Eeej, hvor hyggeligt!! Og virkelig lækkert :P
I min familie har vi faktisk ikke gjort så meget i traditioner, men i svigerfamilien er de til gengæld syge med dem, haha :D Man bliver bl.a. vækket med en snaps og en brunkage 1. juledag :S
Åh, hvor jeg glæder mig til at skabe traditioner i min lille familie (jeg tror, at det skal være noget med æbleskiver ;))

Trine sagde ...

Skøøøønt med traditioner! Især når de indebærer æbleskiver :D

Anne sagde ...

Hej Frk. B :)

Ej hvor en skæg tradition din svigerfamilie har d. 1 juledag - så er stemningen vist lagt ;) Personligt ved jeg nu ikke helt med den morgensnaps, hehe ;)
Jeg elsker traditioner som indebærer æbleskiver, så jeg stemmer for, at du laver en tradition med æbleskiver :D hehe..

Anne sagde ...

Mmmh ja ikk Trine? :D
Jeg elsker traditioner og æbleskiver for den sags skyld ;)