fredag den 30. september 2011

Ny status: Nu boligsøgende..

HPuh der foregår meget i mit lille hoved for tiden.. En masse planer er blevet lavet om, både til det gode og til det dårlige.. 
Jeg er desværre blevet nød til at lede efter en ny lejlighed.. Den jeg skulle have lånt fra 1 feb af, som var min brors, har muligvis ombestemt sig.. Men jeg kan altså ikke vente i evigheder, inden han har besluttet sig for hvad han vil.
Så nu søger jeg på livet løs.. Og hvor er det svært og dyrt! 

Tænker lidt at boligportalen er et godt sted at søge, men nøj hvor er det dyrt! 400 kr for 2 mdr, det er jo helt vildt.. 
Er der nogle af jer, som har brugt boligportalen eller noget andet? Her tænker jeg mest på Aalborg pigerne, da jeg vil bo i Aalborg :) 


Og havde håbet på praktik i udlandet, men det bliver ikke til næste år, da jeg ikke har pengene til det, hvis jeg skal ud og finde min egen lejlighed.. Surt show! Men jeg vil hellere flytte til egen lejlighed, end at bo hjemme i over 1 år mere + udlandsophold - man må jo prioritere.. 

Håber I har en dejlig dag i dag, der er jo fredag! :D Min weekend står på indflytningsfest hos en veninde og hjemmehygge om søndagen + træning :)
Hvad skal I lave i jeres weekend? 

8 kommentarer:

Bettina sagde ...

Jeg har brugt boligportalen til alle 3 lejligheder jeg har boet i herude i AaB:) selvom det mange penge at sku af med, syns jeg de er okay givet ud, i forhold til hvor hurtigt jeg fandt og fik lejligheder er:) ellers så spørg rundt hvad folks udlejer hedder og få evt deres numre??:) så kan du jo ringe og høre om de har noget ledig til dig:)

Anne sagde ...

Ih det lyder godt Bettina, for jeg har lige oprettet en profil derinde, så nu håber jeg, at min far og jeg kan få tjekket mit budget her i weekenden.. Og så håber jeg, at jeg har fundet en lejlighed til inden 1 januar.. Man kan jo håbe :) Men alle dem jeg gerne vil have, de er bare så dyre :/ Ork.. Men mon ikke der kommer noget frem lige pludselig :)

Bettina sagde ...

Ja jeg syntes ihvertfalde for mig virkede det :o) Håber du finder en lille perle af en lækker lej :) Ja herude er de desværre lidt i den dyre ende, vis man vil ha dem RIGTIG fede :) Prøv evt også nørresundby, der får man altså nogle gange lidt mere for pengene :) Og man kan sagtens bo tæt nok på broen som fie og jeg, hvor man kun har under 10 min på cykel ind il midt aalborg :)

Anne sagde ...

jeg har også søgt i Nørresundby, men der er ikke rigtig nogle ledige derud lige nu og så ligger de i samme pris klasse som i vestbyen, så kan jeg ligeså godt vælge vestbyen.. Men jeg regner heller ikke lige med, at den første man finder bliver den man vil have.. man skal nok lige ud og kigge på et par stykker :)
Men nøj hvor håber jeg, at jeg har en til omkring d. 1 dec/1 jan :)

Anonym sagde ...

Hejsa:-)
Siden du er studerende kan du også prøve at søge gennem AKU
http://www.aku-aalborg.dk/
(Aalborg kollegie og ungdomsboliger). De udlejer både kollegielejligheder og private lejemål.
Det er gratis så vidt jeg husker at oprette en profil derinde og mener også du kommer lidt frem i køen nu hvor du ikke bor i byen i forvejen.
Jeg har selv brugt det for nogle år siden og så slipper man for det trælse gebyr på boligportalen :-)

Pøj pøj med boligjagten:-)

Anne

Malene uden "R" sagde ...

Vestbyen er skøn <3 Vi boede på Kastetvej 15 inden vi flyttede i hus. Kan stadig savne den bydel lidt :)
Jeg kan godt forstå dit valg med at ville vælge lejlighed frem for udstationeringen. Man når bare til et punkt lidt pludselig, hvor man gerne vil hjemmefra og have sit eget :)
Pøj pøj med det!

Anne sagde ...

Hej Anne :)

Jeg har været derinde og kigge, men de har ikke nogle ledige pt - ellers var det et godt forsøg.. Men de er allerede rippet væk og snart er der jo studiestart igen, så skal helst have fundet en inden 1 jan.. :)

Anne sagde ...

Hej Malene :)

Jeg er virkelig også fan af vestbyen! :) Min kusine har boet derude og kender en del fra venne/bekendt kredsen, som også er rigtig glad for at bo derude.
Man når bare til sådan et punkt ja, og jeg synes bare det er så svært at bo hjemme, fordi jeg jo allerede har haft min egen lejlighed før, det var godt nok i Sydafrika, men princippet er det samme :)
Så jeg venter med udstationeringen til senere, der er rig mulighed for det på uddannelsen :)