tirsdag den 20. september 2011

Posten kom med ..
En pakke til mig :)
Jeg har længe kigget på en lækker sag fra CarmakomaCarmakoma er en netbutik med tøj til plus size, deres tøj er vildt lækkert, sexet og fremhæver en former. Tøjet kan man få fra en str. 42-52 og det synes jeg er fantastisk! Jeg kunne passe deres tøj da jeg var en stor pige og nu efter et stort vægttab, kan jeg passe deres 42, så jeg stadig kan få tøj, som fremhæver mine former, det er altså skønt! :)


Jeg bestilte Agyness i fredags og hun kom allerede igår, mandag - det er altså god service! :)
Nederdelen var pakket fint ind i en sort stofpose med lyserød skrift på, og posen gemmer jeg, da den er perfekt til at pakke silketøj, hvidt tøj, sko ect i, når man skal ud og rejse :)

Og nu til købet :)

Denne lækre sag, som jeg bla. har blogget om her.
Jeg skal lige have prøvet den med noget skjorte tamtam, er stadig meget ny i at gå med nederdel og det er stadig grænseoverskridende, men kom af med 165 kr for nederdelen og 50 kr i fragt, det var billigt, så nu skal det prøves :)


Jeg havde snakket om, at jeg ville komme med et indlæg om nogle bagels, det bliver ikke denne gang, for de blev altså rimelig mislykket, så de skal lige afprøves igen, før jeg lægger dem herud :) 


Idag står på læsning, læsning, læsning og presset lidt træning og oprydning ind over også :) Jeg skal ikke i skole mere i den her uge, men derfor har jeg stadig et godt fyldt program..


Mandag: Skole 9-15 og styrketræning bagefter.


Tirdag: Studiedag. Få læst til onsdag(hvor jeg ikke kommer i skole), og start på næste uges lektier. Oprydning og træning. Spisning kl 18. hos en kollega, hvis hus jeg skal passe i uge 42. 


Onsdag: Møde (privat :) ) og en tur til grænsen, dagen var oprindeligt en studiedag, men det har skolen lavet om, så går glippe af en skoledag + besøg på anatomisk institut - DAMMIT!


Torsdag: Spisning på Mad Donna i Aalborg, se Ørkens Sønner og til 23 års fødselsdag bagefter..


Fredag: Tømmermænd!


Lørdag + søndag: Arbejde på plejehjemmet 7-15 og træning bagefter begge dage..


Selvom der ikke er ret meget skole, hvilket er første gang, så har jeg nu ret meget på programmet alligevel :)

3 kommentarer:

Bettina sagde ...

Hvor er den bare flot:) glæder mig til
At se den pø:)

Lise B sagde ...

Ej hvor er den fin :) Åh Mad Donna plejer dælme at være godt, det er dog lidt tid siden jeg var der, men du kan vidst godt glæde dig :)
/Lise

Anne sagde ...

Jeg har også kun hørt godt om Mad Donna, så jeg glæder mig :) Også så man kan krydse et nyt sted af, jeg er dum til at prøve nogle nye.. Tager gerne dem man ved er gode :)