mandag den 22. april 2013

Madplan uge 17Så er der lidt liv her igen. Jeg har været et smut i Finland siden sidste indlæg, og jeg havde overvurderet min fritid, mens jeg var derovre. Regnede med at jeg fik tid til at blogge et par indlæg, men laaaaangt fra! Derfor stilheden.
I får formentlig i morgen et lille indlæg om, hvad det egentlig var jeg skulle rende rundt og lave i Finland :) Samt skal der gang i opskrifte-skrivningen igen, så jeg håber, at jeg får 1 times tid pr. dag til bloggen den kommende tid :)
Men i dag skal der blogges om en lille madplan. Egentlig laver jeg lige nu en overspringshandling, for der er simpelthen bare SÅ meget som skal læses. Det er lidt hårdt med nyt opstart af modul, men heldigvis er det super spændende og jeg er ivrig efter at lære nyt :)
Nå nu til madplanen :) 

  • Mandag: Salat med gedeost, serranoskinke og balsamico glace.
  • Tirsdag: Kylling med roasted broccoli
  • Onsdag: Noget med grønne asparges - formentlig risotto/pasta
  • Torsdag: Salat med asparges og små mozzarella kugler
  • Fredag: Til fødselsdag med 2 skønne piger
  • Lørdag: Spiser muligvis ude
  • Søndag: Rester + salat
Ugen kommer til at være hård med opstart på studie, mange venindeplaner og 3 dages arbejde, så jeg ved, at det bliver nødt til at være let aftensmad - ellers så bliver det bare en tør rugbrød. Så er frisk og lækker salat altså mere lækkert! ;)
2 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Velkommen hjem igen :) Du har været MEGET savnet, så jeg er en af dem, der ser enormt meget frem til, at høre og se mere fra din hånd ;)

Dejligt at du er glad for studiet, og stadig har mod på at lære nyt. Så ved man bare, at man har valgt rigtigt :)

Knus til dig søde Anne

Anne sagde ...

Tak søde :)
Du har helt ret, tænk at man stadig har endnu mere blod på tanden efter at lære mere, selvom man er helt hobet op :)