lørdag den 21. januar 2012

Et skridt videre ..

på vejen til at blive sygeplejerske! :)
Jeg bestod min eksamen igår, som var en klinisk eksamen og det gik super godt! Jeg fik nogle store ord med på vejen, som jeg stadig har lidt svært ved og forstå, så nu er jeg 2/7 del sygeplejerske! :) Utroligt at der allerede er gået 1 år.. Og min søde mor havde en buket tulipaner klar til mig, da jeg kom hjem fra praktik.. og så fejrede jeg min flotte eksamen med en lækker grå strikketrøje med Angora garn i, selvom det fælder så er den super lækker!

Jeg lovede Jer et indlæg igår, men jeg var gået fuldstændig kold igår.. Det var som om at min krop sagde STOP igår efter eksamen og arbejde.. Uger med søvn mangel og influenza indhentede mig, men man kan vel heller ikke forvente andet med så lidt søvn.. 


I dag har jeg været på Ulla Terkelsen, London i vestbyen i Aalborg med en veninde og hendes veninde, det var som altid hyggeligt på Ulla, hvor vi fik brunch og spillet Bezzerwisser.. Lige nu sidder jeg og overvejer og sætte lidt Grey's Anatomi på i stedet for MGP - undre mig stadig over hvor Mc Dreamy, Mc Steamy og Doctor Karev er henne på det sygehus jeg er på! :) 


Undskyld det meget tekst-tunge indlæg, men har ikke fået taget nogle billeder i et stykke tid, men mon ikke jeg skal i køkkenet snart igen :)

5 kommentarer:

louisewittorff sagde ...

Godt gået Anne....

Så er jeg også kommet med på bloggen....

Glæder mig til vi snart ses igen.

Bettina sagde ...

Tillykke med det :)

Anne sagde ...

Hej Louise :)

Dejligt at du er kommet med på bloggen, jeg vil straks forbi hos dig :)

Og jeg glæder mig til vi ses d. 6 feb! :)

Anne sagde ...

Tak Bettina :)

Malene uden "R" sagde ...

Godt at høre du også tager dig tid til at koble af bagefter og nyde en overstået eksamen! :)
Og så er et tillykke med det fine resultat vel på sin plads! :)

Hmm har også selv overvejet hvor de er på min afdeling - jeg er pt på ØNH, men de gemmer sig sku vist på alle andre afdelinger end vores! ;)