søndag den 1. januar 2012

01.01.12

Hej piger og drenge (hvis der er nogle hankøn der læser med :) ) 
Håber I er kommet godt igennem det nye år med et brag af en fest - det er jeg i hvert fald, så jeg har lidt ondt i håret i dag.. Og dét skal fejres med Rune Klan dvd boks, cola, citron-isvand og salt chips, men jeg putter mig godt ned under dynen i nattøj :) Håber mine tømmermænd er væk til i morgen, hvor hverdagen kalder igen..
Der kommer et "året der gik" indlæg formentlig i morgen og mon ikke også der kommer lidt tanker om 2012 på dette indlæg også :) 

Men nu vil jeg vende tilbage til Rune Klan, og så kan I lige se hvordan jeg så ud igår :) Jeg valgte og holde det meget simpelt og så knald på læberne :) 

Kjole Gina Tricot, strømpebukser Caroline Flemming, halskæde Vero Moda, Ur D&G
Håber ikke I har alt for ondt i håret ;) 

4 kommentarer:

Malene uden "R" sagde ...

Rigtig godt nytår!
Her er der ingen tømmermænd - fik kun et enkelt glas champagne sponsoreret af naboerne på vejen i aftes, da der blev skudt af :) Men derfor skal jeg jo ikke snydes for sofahygge og lidt chips og snolder, som jeg kan se du også har fundet frem :)

Maj sagde ...

Godt Nytår Søde Anne :)

Sikke laber du så ud, på årets sidste fest :D

Jeg har selv ligget på sofaen hele dagen og gloet tv, og rørt mig mindst muligt, for i morgen starter eksamenslæsningen jo atter igen!

- Maj :D

Anne sagde ...

Tak Malene! Og mange gange i lige måde! :)
Din nytårsaften lyder hyggelig og selvom man ingen tømmermænd har haft, så er det stadig helt legitimt og spise junk d. 1 jan ;)

Anne sagde ...

I lige måde søde Maj! :)

Og det der med at være laber, det skal jeg love for at du også var, din lille tyrol ;)

Ja jeg skal love for at virkeligheden slog til i dag hva.. Så meget for den juleferie :)