onsdag den 18. januar 2012

En lille update..

Her er stille, alt for stille og jeg undskylder for det, men sagen er den, at jeg endnu engang er i gang med eksamen.. Synes godt nok ikke at der er ret lang tid siden sidst jeg beklagede mig herinde.. Men sådan er det med de moduler, og det er bestemt ikke en skidt ting. Man skal bare lige være indstillet på alle de eksamener..

Min eksamen er på fredag i klinisk praktik. Jeg er heldigvis ikke nervøs, hvilket både er godt og skidt.. Godt fordi jeg er ret sikker i mine handlinger - skidt fordi jeg føler mig så godt rustet, at jeg har svært ved at tage mig sammen til og læse op.. Men det skal nok gå :) Har heldigvis en dejlig 2 mands stue som jeg skal til eksamen i..  


Jeg har ikke de vilde billeder og vise jer, hverken af mad, outfits eller stemningsbilleder - sikke en dårlig blogger jeg er! Men det kommer - snart kommer der noget ala "lejlighed in the making" :)
I morgen står den på budgetmøde med min bankrådgiver, vi skal lægge en plan  så jeg kan beholde min bil, nøj hvor er man afhængig af ens bil! 

Og så har jeg forresten fået solgt min ung hest! Endelig fandt jeg den perfekte ejer! Og hun er ved at falde til med de nye omgivelser og de andre heste - den nye ejer er så god til at give updates! Så nu kan jeg flytte med god samvittighed, utroligt at det hele lige skulle flaske sig på én gang :)

Men selvom at det hele flasker sig (hvad det ser ud til) så må jeg nok desværre indse, at det nedstående billede, ikke kommer til og ske i år :(
Ingen ferie i udlandet - økonomien er ikke til det og de tætte veninder har andre planer eller er lige så fattig som mig - hvilket mit rejsehjerte er knust over :(
Men så må jeg drømmer mig tilbage til Rhodos :)
Nu kommer der ikke mere snik snak herfra, bliver nødt til og få læst bare lige lidt :)
Selvom her er stille, så kan I tro, at jeg læser med hos jer andre! :)
I høre fra mig igen fredag - I promise :)

4 kommentarer:

Malene uden "R" sagde ...

Ser frem til at se hvilke møbler du er faldt for til lejligheden :)
Og hvis det er nogen trøst for dig, så kan jeg også se langt efter en ferie i udlandet i år. Så vi er ihvertfald to som krydser fingre for at DK viser sig fra sin sommerlige side :)
Og så håber jeg I har kunne lægge et budget så du kan holde din bil - jeg er selv en af dem som heller ikke kan undvære min bil efter man først har haft sin egen! :)

Anonym sagde ...

Hvor blev "I promise" fredagsindlægget af? ;)

Anne sagde ...

Hej Malene :)
Jeg regner med og få lavet et indlæg med lidt møbel inspiration, skal bare lige finde ud af noget collage af en art :)
Og budgettet er blevet lagt så jeg kan beholde bilen, desværre bliver et SU-lån dog nødvendigt.. For ja, man bliver virkelig afhængig af en bil!

Anne sagde ...

Hej Anonym :)
Åh ja jeg har ingen god undskyldning for hvor det indlæg blev af..
Fredagen rendte fra mig og jeg gik død i lænestolen, og så var der ikke så meget og blogge om, og så er det ikke så meget ved at blogge om "intet".. :)