tirsdag den 10. maj 2011

Spontanitet ..

Er jeg absolut fan af, og prøver at bringe så meget spontanitet ind i min hverdag, selvom det ikke altid er så nemt.. Men i dag midt i mikrobiologi fik jeg en spontan aftale i hus med min veninde, som jeg har rejst flere dejlige lande med, at vi skulle da til Aalborg og bruge penge og spise efter studie - yes!
Aftensmaden skal indtages på Shan Kou ved havnen, håber det er godt..

Jeg fik slæbt min dovne bagdel til spinning igår og hvor var det skønt.. Selvom det er 4 1/2 mdr siden sidst, så kunne jeg følge med og pulsen løb derud af. Man har så skøn en følelse bagefter, skal altså blive bedre til at komme afsted..

Jeg fik bagt bedstefar's skæg kage til min mor i søndags, blogger om den senere, den blev desværre ikke hel vellykket, og i følge opskriftens bagetid, så skulle kagen ha' været rå, så opskriften vil jeg heller ikke følge igen, for den passede slet ikke, skulle lave mange rettelser desværre..

Da jeg er gået i total rejse-moode, får I lige et billede af flytidernes skærm, da jeg var strandet i London i dec..


Når vi ser tilbage på vores rejse nu, griner vi heldigvis af oplevelen, men nøj hvor var det ikke morsomt at være strandet derover uden noget mulighed at få fat på flyselvskabet, fordi man er nr. 219 i køen og rejseselvskabet havde lukket i DK. Heldigvis kom vi hjem lige inden juleaften :)


Ha en dejlig dag ladies :)
Jeg blogger senere om Shan Kou, mine nye indkøb(jeg kommer helt sikkert til at købe noget i dag :) ) og kagen.. 

4 kommentarer:

Lise B sagde ...

Jeg har lavet en indlæg om Shan Kou her i lørdags, jeg synes det var super godt :)

/Lise

Anne sagde ...

Det var nemlig via dit indlæg jeg blev inspireret, Lise :D
Min veninde er ikke vild med sushi, men det er jeg, og hun er vild med sådan noget asiatisk/østen mad, så det er jo bare win win :)

Lise B sagde ...

Hehe det var godt, men jovar pebret, men min søde mor gav for denne gang, så var det lige til at overskue. :) Den der ligger lige ved siden af er faktisk også rigtig god. Lidt for meget friture, men de har en masse super lækert kinesisk :)

/Lise

Anne sagde ...

Det er altid skønt når mor betaler ;)
Jeg har hørt om den restaurant ved siden af, det er vist ikke så lang tid siden, at de fik en sur smiley, så har hørt, at de har oppet sig lidt, så maden er blevet god igen :)