søndag den 1. maj 2011

3-kløver, Jensen's og cookies..

I torsdags mødte jeg med 2 skønne piger fra gym, den ene af pigerne var på besøg heroppe nord på, da hun er flyttet til sjælland, shame on you! Men nøj hvor var det skønt at se hende igen, ren glæde!
Vi tog på Jensen's bøfhus, da det var tæt på og nemt, men jeg må sige at jeg blev meget skuffet!
Salatbaren var OK. Havde bestilt min bøf rød, men den var gennenstegt og koldt, og det var den ene veninde's svinemørbrad også, altså kold. Nå vi fik en ny, eller det gjorde jeg, hendes svinemørbrad var bare blevet genvarmet, så det var meget tørt. Derudover var jeg syg hele natten! Så der var altså noget, som slet ikke var i orden!
Vi ventede i 45 min uden at blive spurgt om vi ville have dessert eller om vi ville have regningen, og vi ville gerne have haft dessert, men vi gad ikke vente mere, så vi tog hjem til kaffe, verdi m. hyldebloms og mine hjemmelavede cookies, så meget bedre end at sidde der og blomstre :)
Kaffe hos Maria er altså bare bedre end på Jensen's :)

Skønne smukke piger! og ikke mindst en smuk pude! :)


Min weekend er gået med en ekstra aftenvagt igår, som bare gik så godt, det var dejligt, havde ikke været på den afdeling i lang tid, men det gik så fint, så fint.. Kan ikke sove lige når jeg har fået fri, så jeg så Good Morning, Vietnam, indtil jeg pludselig sov :)
Søndag i dag er gået med træning, lektier, besøg af Mormor + hjemmelavet æbletærte og skal til og se Idols nu..
Håber I alle har haft en fab weekend :)

3 kommentarer:

Frk.B sagde ...

Jeg har efterhånden hørt rigtig mange dårlige ting om Jensens og kan selv nikke genkendende til det du skriver. Jeg mindes engang, at min lille niece på 3 slet ikke fik sin mad :S

Men det lyder til, at I fandt en super løsning på dessert-problemet :D

Bettina sagde ...

Jeg syntes efterhånden også at kviliteten er gået ned af bakken for jensens, men ser jo heldigvis ud til i har haft en dejlig aften alligevel:)

-Bettina

Anne sagde ...

Jeg må nok sige, at jeg kom af med 208 for mit, i alt kom vi nok af med ca 650, og prøv og tænk på hvor meget godt vi kunne have lavet selv for de penge + vin..
Og at jeg skal sidde hele natten på toilettet er lidt tankevækkende :(

Men heldigvis havde vi en hyggelig aften :)