Opskriften er fra Mad! nr 05..
Opskriften er til 4 pers og den er RIG på fløde, så jeg lavede den lidt om, så skriver den som jeg lavede den..
250 g friske lasagneplader.
Laksefyld:
400 g fersk laksefilet
2 1/2 tsk salt
1 fed hvidløg
120 g ricottaost
1 dl milda 4 % madlavningsfløde
1 bundt dild
fintrevet skal fra 2 limefrugter
friskkværnet peber
Limesauce:
3 dl fiske- eller hønsebouillon ( jeg tog halv af hver)
saft fra 1 lime
1 dl fløde (en rest, ellers er jeg ikke meget for fløde i hverdagsmad)
1/2 dl milda 4%
1 tsk majsstivelse
Andet:
Lidt ost til granering.
Alle ingredienserne undtagen majsstivelse blandes sammen og bringes i kog. lad det små koge i 10-15 min, jævn hvis det er nødvendigt. |
Fyldet deles ud på pastapladerne, jeg fugtede enden af pladen med vand, så vandet virkede lidt som lim og holdte enderne sammen. |
De færdig rullede plader kommes i et smurt ovnfad og sovsen hældes over. Fadet skal dækkes af staniol og bages i en forvarmet ovn på 200-175 grader i ca 25 min. |
Jeg valgte at drysse lidt ost over og give retten et par min på grill.. |
Jeg serverede en salat m. pesto-dressing til.. Og det smagte lækkert det hele :) |
7 kommentarer:
Ej hvor ser det lækkert ud. Je synes altså snart du skal lave mad til mig ;)
/Lise
Ih Lise, det er simpelthen den bedste kommentar jeg kan få :D
Jeg må vist hellere komme i gang med at få bikset en "Anne's Catering" i gang ;)
Ja det kunne være nice, du kan vel bringe lidt ud, eller tage en tupperware med til mig, næste gang du rammer Aalleren ;)
/Lise
Jeg kommer også gerne da - for hold da op det ser lækkert ud, det skal da klart prøves :-)
Mange hilsner
Birthe
Lise:
Det kunne jeg jo snildt gøre ;) hehe
Birthe:
Du er mere end velkommen :)
Det kan helt klart anbefales, også med andet fyld, men så igen, jeg kan li alt med pasta :)
Det er helt vildt, så godt det ser ud :o)
Send en kommentar