tirsdag den 31. maj 2011

Er det bare mig!?

Eller er den 31 i hver måned ikke bare den bedste!? :)
Lige da jeg havde købt rejse, havde jeg minus 45 kr - for første gang i 1 år var der røde tal på min konto, og det er jeg bare ikke fan af..
Men hvor er det dejligt at se at SU'en og lønnen er kommet ind på kontoen, plus det er en god løn pga. påsken - not to bad at all :)


Praktik gik godt i dag og er sikker på, at jeg har fundet en god patient at skrive min eksamens opgave om, giver lidt ro i sindet..
Det eneste minus ved praktik er at jeg skal op kl halv 6! Det er altså for tidligt, det bliver jeg aldrig fan af.. 


Jeg har ingen madbilleder idag, aftensmaden var så kedelig som gryderet med oksekød og cocktailpølser(har en wierd glædelse for cocktailpølser - de er altså gode, især dem uden skind ) og mit dagens outfit er egenlig bare det, som jeg så i skabet først, da jeg har rent rundt i uniform hele dagen.. Men I kan da godt lige få et lille billede fra kl 6 i morges :) Og så kom jeg efter at I nok ikke ved at jeg bruger briller/kontaktlinser, så I får lige et billede med brillen også - jeg ønsker mig nogle nye briller, men er bange for, at jeg ikke får dem brugt, da jeg har brugt kontaktlinser hver dag i 8 år.. 
Er der nogle af jer andre blogger som veksler mellem briller/linser? Og hvad kan I bedst li at gå med?

3 kommentarer:

Maj sagde ...

Jeg er helt enig, d.31 er bare den bedste - specielt i denne månede ;D ;D

Det klæder dig med briller, jeg har selv både briller og linser, men også jeg bruger mest linser, jeg er ikke så stor fan af mine briller der både dugger og bliver fedtede! Dog er de gode som aflastning :D

- Maj :)

Anne sagde ...

Jeg elsker virkelig også bare mine linser, især fordi jeg får ondt i hovedet af briller, og synes at jeg kører dårligt med briller, men det skyldes nok mere min -4,75 i styrke end brillerne :)

Men en søndag aften er nattøj og briller obligatorisk herhjemme :) Så er brillerne altså gode :)

Lise B sagde ...

Jeg bruger også både linser og briller, men oftest linser. Det er bare så meget nemmere :) Men forsøger at bruge mine briller minimum 1 gang om ugen, for det er egentlig meget rart med afveksling.

Jeg har profiloptik og de har en ordning med at når man har linseabo. hos dem giver de 1000kr til brille om året, så det er værd at benytte sig af :)


/Lise