tirsdag den 7. juni 2011

Yesterdays dinner & trip tomorrow :)

Igår kom fiskemanden fordi gården igen, så vi fik købt torsk og rødspætter til fryseren..
Aftensmaden igår stod på hvidvinsdampede rødspætter m. grønne+hvide asparges og derefter fik vi salat m. avokado og jomfruhummere til, mums mums mums siger jeg jer :)
I morgen skal jeg en smuttur til Göteborg med nogle piger fra studiet og jeg glæder mig heeeel vild! :) Det var lidt en skør ide jeg fik, men de hoppede med på den, så vi skal i Lisaberg og i Nordstan. Nordstan er et storcenter, hvis der var nogle, som ikke vidste det :)

Har længe haft lyst til at tage til Sverige, enten på ski, shopping eller bare og slappe af.. Jeg har endda overvejet at tage et praktikophold derovre om et par år.. Jeg giver Acie lidt af skylden for mit crush på Sverige.. Acie er en dansk modeblogger, som bor i Sverige. Hvis I ikke har været inde på hendes blog, så er den helt klart et besøg hver! :)


Jeg deltager i en give away som bliver holdt af de to søde piger,Bettina & Annesofie , det er en rigtig fin give away med søde smykker og en neglelak, tjek den ud! :) Ellers lad vær, så er der større chance for at jeg vinder ;)


Kan I have en rigtig god dag, fair ladies :)

8 kommentarer:

Maj sagde ...

God tur Anne :D

Jeg misunder dig, Sverige er smuk og hyggelig, jeg tilbragte det meste af min barndom i Sverige, og må ærligt tilstå, at det først var da jeg blev ældre, at jeg lærte at sætte pris på det skønne land :)

Og ja, Acie, hun er vanedannende, ha ha ha...

- Maj :)

P.s. Nøj hvor ser det mad lækker ud - mums mums mums...

Bettina sagde ...

hej søde anne :o) Skal ikke kunne udelukke det er min computer der igen er noget i vejen med, men kan ikk se din kommentar i feltet på vores give away, ville bare være synd nu du reklamere så flot for den, og så du ikke er der :o)

Anne sagde ...

Hej Maj :)

Jeg er forelsket i Sverige, vi havde bare så god en tur.. Vi nåede dog kun Liseberg, men så har vi jo bare anledning til endnu en tur :)

Anne sagde ...

Hej Bettina :)

Jeg tror bare at blogger driller helt vildt, jeg har prøvet at kommentere jeres give away et utal af gange, men jeg må altså ikke for blogger.. Måske det er et tegn? Hvis det er, så er det i hvert fald et trist tegn :(

Bettina sagde ...

Hmmm jeg havde samme problem, jeg kunne bare heller ikke kommentere på vores egen blog som jeg kan se du kan:( Jeg valgte at hente google chrome ned og bruge den i stedet for internet explore, den køre hurtuger, og problemet med min blogger profil var løst, måske du skulle prøve det??:o) Ellers må jeg li huske at ligge dit lod i bunken når vi trækker, nu har jeg jo set du har skrevet om den :o)

-Bettina

Lise B sagde ...

Jeg eelsker Göteborg! Min veninde og jeg har en fast tradition med at tage derovre et par gange om året :) Og der er skønt. Hvis i havde haft lidt bedre tid skulle i tage at tage i den "Prickige kat" der ligger Oppe i den anden ende af midtbyen end Nordstan. :)

/Lise

Anne sagde ...

Bettina:
Det kan være jeg skulle prøve det, for det er altså underligt at den ikke vil.. Nu har jeg kommenteret som anonym derinde, så er jeg i hvert fald med i konkurrencen :)
Så må vi se om fejlen vil smutte sin vej ellers så må jeg prøve google chrome.. :)

Anne sagde ...

Hej Lise :)

Jeg synes at Göteborg var utrolig smuk, jeg kunne ikke lige huske fra sidst jeg var der, at bygningerne var så flotte.. Og det var virkelig en god tur, jeg vil helt klart afsted igen, meget snart ;)
Den gruppe piger der var med, har også snakket om at tage derover til jul, der skulle vist være utrolig smukt og hyggeligt derover til jul :)