torsdag den 9. juni 2011

They call me the shoe lady ..

Jeg har gjort noget slemt i dag, piger!!! :O
Jeg har købt 4 par sko! Uhhhh.. Og jeg fortryder ikke en eneste sko :)

Jeg var i Deichmann tidligere idag, skulle egentlig bare lige lede efter et par ballerinaer, hvilket jeg også fik + 2 par mere :)
Er par smukke stiletter med sløjte, glitter og mønster af sart sølv og sort på siderne.. Og så fandt jeg et par grå boy-agtige sko sat 50 % ned - haps haps, de kom med mig hjem! :) Balerinaerne har jeg ikke lige taget et billede af, men er igang med at gå dem til.. Det gør ski altid ondt at gå dem til!
Og så købte jeg et af de tre par her .. 
Og vinder blev ... 


Denne lækre sag fra Dorothy Perkins  og der kom også en sort nederdel, en sort tubetop og et par cowboy shorts med hjem, nu mangler jeg ikke meget før turen går til Rhodos :D


Der kommer et indlæg om fantastiske Göteborg senere enten i aften eller så i morgen :) Men lad mig bare sig, at det var en super tur! :D

8 kommentarer:

Maj sagde ...

YAY for the shoe lady!!

Og dem du købte inde fra DP var mine favoritter, jeg fik bare ikke nået at skrive det til dig, de er virkelig smukke! Love it...!

- Maj :D

LeneM sagde ...

Ih, de er altså også fine!

We heart shoes!!!! <3 LOVE LOVE LOVE

Det er bare helt i orden. De er allesammen vildt lækre.

Det er skønt, at du havde en dejlig tur :)

Julie sagde ...

Flotte sko - og gad godt det var mig der skulle på ferie nu :)

Anne sagde ...

Hej Maj :)

Jeg synes virkelig også bare de er så smukke de beige fra DP :)
Jeg glæder mig helt vildt til at have dem på, det er første gang jeg køber sko over nettet, så håber de sidder ordenligt :)

Anne sagde ...

Hej Lene :)

We LOOOOOOOVE SHOES! :)
Sko og kjoler, det er lige mig :)

Og du har altså også nogle lækre sko du vifter os omkring næsen med inde på din blog ;)

Anne sagde ...

Hej Julie :)

Hyggeligt at du kiggede forbi :)
Jeg glæder mig også som et lille barn til jeg skal ud og rejse :D

Bettina sagde ...

Hej søde Anne, sikke nogle lækre sko :D ville faktisk ønske jeg var bedre til at kæbe sko og så gå i dem jeg har, blir ofte bare ballerinaer:D Århh Göteborg, er næsten vokset op der med et besøg om måneden da jeg var mindre, da min morfar Sted mormor, moster, kusiner, onkler og tante bor der :o) Fantastisk <min morfar har det mest fantastiske hus lidt uden for göteborg, elsker at være der :) BTW ku se du igen har skrevet som anonym, syntes du skal prøve at hente det google chroome, det var det eneste der hjalp på mig, jeg kan nemlig stadig ikke logge på via explore, så har simpelthen givet op, og burger i stedet google chroome :D

Anne sagde ...

Jeg kender det godt søde Bettina, man vælger bare så ofte ballerinaer, men de er altså også søde! :) Jeg ville ønske jeg var bedre til at gå i høje sko til dagligt, men føler bare ikke helt, at det passer ind på sygepleje studiet, og der er ikke rigtig andre på UCN i Hjørring, som går i høje sko, ØV..

Ej hvor lyder det altså hyggeligt med dine besøg til Göteborg, det er virkelig også en smuk og fantastisk by! Og hvor lyder din bedstefars hus altså idyllisk..

Ja jeg tror, at jeg bliver nødt til at dovnloade google chroome, for det er altså irriterende, at jeg ikke kan kommentere :/